On

MUŠKA ODIJELA TOP 10

MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10
MUŠKA ODIJELA TOP 10

Iako odijelo ne čini čovjeka, ozbiljni i poslovni muškarci koji ih nose su uvijek u prednosti u odnosu na one koji su protivnici nošenja istih ...

Činjenica je da se pažnja javnosti, medija, i generalno čitave okoline više poklanja ženskim odjevnim predmetima, ali pred jačinom i muževnošću muškaraca u odijelima, priznat ćete, nitko ne ostaje ravnodušan. U "muškom svijetu", oni su pravi simbol poslovnosti, bogatstva i moći, dok luksuzno i ​​kvalitetno odijelo na zgodnom muškarcu ženama predstavlja neku vrstu afrodizijaka, privida "princa na bijelom konju", i zasigurno postaje centar pažnje svih žena koje se nađu u njegovoj blizini.

Za sve imućne muškarce, koji žele predstavlja pokretni simbol luksuza i uspjeha, predstavljamo top 10 muških odijela različitih marki.

1. STUART HUGHES

Ravno iz Manchestera, stiže odijelo od čije cijene će se i najbogatijima zavrtjeti u glavi, a koje je šivano od najfinije i jedinstvene kombinacije svile, vune i kašmira, i to od strane poznatog dizajnera Stuart Hughes-a. Postoje samo 3 odijela ovog tipa, a pretpostavlja se da su kupljeni od strane svjetskih milijardera i moćnika. Za izradu ovakvog odijela potrebno je preko 850 sati rada, a u njega je ušiveno 500 dijamanata od po pola karta, koja samo povećavaju razinu profinjenosti kojom odiše ovakvo odijelo. Osim ekskluziviteta, koji je praktički drugi naziv za ovo odijelo, po cijeni od nevjerojatnih 892.250 $ zaista sva 3 muškarca koja ih posjeduju "gratis" su dobili i titulu kralja luksuza.

2. BROOK'S BROTHERS

Uzevši u obzir cijenu prethodnog odijela, cijena ovog odijela će Vam djelovati kao prava sitnica. Za cijenu od 15.000 $ dobivate ručno šivano odijelo po mjeri, a napravljeno od strane marke čije ime se povezuje s glamurom i karizmom. Brend Brook 's Brothers vrijedi za vrlo pouzdan brand u modnoj industriji, a bit ćete potpuno sigurni da ćete, u svom ormaru, imati inovativan odjevni predmet baš po mjeri svoje figure, pri čemu ćete dobiti odličan odnos cijene i kvalitete.

3. ERMENEGILDO ZEGNA

Po malo višoj cijeni u odnosu na prethodni brend, dobit ćete fantastično odijelo u autentičnom duhu čuvene i prestižne talijanske mode. Ermeneglido Zegna je talijanski luksuzni modni brand koji dolazi iz Trivero. Nastao je kao obiteljski posao obitelji Zegna, a već četvrta generacija ove obitelji održava tradicionalni luksuz i osjećaj za vrhunsku mušku modu. Izrada ovog odijela po mjeri obuhvaća korištenje preko 700 materijala, ali ćete zasigurno, za 20.000 USD dobiti vlastiti trajni "komad" luksuza, profinjenosti i ekskluzivnosti.

4. ALEXANDER AMOSU

Dizajner Alexander Amosu koristi najskuplju vunu na svijetu, qiviuk, koja se dobiva od mošusnog govečeta. Ova vuna se kombinira s egzotičnom pašminom, koja se inače koristi za izradu šalova u Indiji, koji su neprocjenjive vrijednosti. Uz 16.000 šavova i vrijedne ruke, ali i moguće ubacivanje 18-karatnih dijamanata, po cijeni od  101.860 $, dobit ćete jedinstveni komad bezvremenske odjeće.

5. DORMEUIL

Još jedan od najskupljih i najekskluzivnijih brendova u svijetu muške mode je i britanski Dormeuil. Odijela ovog marke su napravljena od posebnog materijala koji je poznat pod nazivom Vanquish II, uz dodatnu kombinaciju pašmine i qiviuk-a. Svake godine za prodaju je spremno samo 300 ovakvih odijela. Po cijeni od 95.319 $ dobivate ekskluzivno odijelo, ali morate imati u vidu i da samo materijal Vanquish II košta 32.565 USD, dok se naravno u obzir uzimaju i vrijedne ruke krojača, što mu dodaje na cijeni.

6. BRIONI VANQUISH II

I kod ovog odijela marke Brioni prisutan je naziv Vanquish II, a od materijala se koristi već spomenuti quviuk, pašmina i vicuna- posebna vrsta ekskluzivne vune, koja se dobiva od dlake južnoameričke deve. Godišnje se proizvede 100 ovakvih odijela luksuznog brenda ove talijanske modne kuće. Za 43.000 $ dobivate fantastično odijelo vrhunske kvalitete, a procijenjeno je da su odijela ovog marke sasvim opravdala ekskluzivitet cijenama.

7. WILLIAM WESTMANCOTT

Gospodin Westmancott je krojač ekskluzivnog londonskog Saville Row-a, i tvorac je odijela poznatog pod nazivom "The Ultimate Bespoke", koje se radi od tradicionalne britanske tkanine, odnosno vrste tvida. Preko 200 sati rada na ovom odijelu rezultiralo je ovim laganim, trajnim, modernim i elastičnim odijelom, a sve to je utjecalo na kreiranje cijene od 75.000 USD.

8. Kiton K-50

Ovo odijelo je omiljeno za korporativnu klijentelu, pogotovo zato što spada u kategoriju ručno rađenih odijela koja ne opterećuju svojom težinom, ali su potpuno personalizirana i prilagođena svakoj mušteriji. Kreator Kiton K-50 odijela je poznati Enzo D'Orsi, kome je potrebno oko 50 sati za izradu svakog odijela. Za oko 60.000 USD dobit ćete savršeno muško odijelo, koje je napravljeno od kombinacije australske merino vune s drugim skupim materijalima.

9.WILLIAM FIORAVANTI

Kombinacija oko 200 različitih materijala, 30-godišnjeg iskustva u odijevanju muškaraca i mukotrpnog rada dizajnera William Fioravanti-a stvorila je odijela "Bespoke", koja se prodaju po cijeni od 22.000 USD. Ova odijela su luksuzna, savršeno stoje, i definitivno vrijede svaki cent. Mušterije ovog poznatog dizajnera su uspješni biznismeni, svjetski magnati i poduzetnici, ali i poznate osobe i filmske zvijezde, upravo zbog vrhunske kvalitete, ekstravagancije i luksuza koji su sinonim za ovo odijelo.

10. DESMOND MERRION

Još jedan britanski krojač koji radi u londonskom Saville Row-u je i čuveni Desmond Merrion. On je stvorio neke od najskupljih odijela na svijetu. Po cijeni od 47.500 $ dobivate odijelo "Desmond Merrion Supreme Bespoke", koje nije samo savršen odnos cijene i kvalitete, već je zaista i investicija za cijeli život. Sudeći po cijeni, ovaj brand je namijenjen isključivo bogatoj i poznatoj klijenteli, ali i svim muškarcima koji žele istaknuti svoju moć i kvalitetu života.

Iako za količinu novca koju biste potrošili na kupnju ovih odijela možete ležerno kupiti i kuću ili automobil, ukoliko Vam bankovni račun dopušta, nemojte oklijevati u namjeri da sebi priuštite ovakav "biser" odijevanja, sigurno se nećete pokajati.

JM

 
Pročitaj sljedeći tekst: 2015 DIOR HOMME
 
RONALDOVA KOLEKCIJA NAOČALA ZA SUNCE

RONALDOVA KOLEKCIJA NAOČALA ZA SUNCE

Cristiano Ronaldo pokazao je nezasitnu žeđ kada je riječ o pobjedama na nogometnom terenu, a prema svemu sudeći, ta se žeđ polako širi i na druge sfere ...

SEZONA JESEN/ZIMA CORNELIANI

SEZONA JESEN/ZIMA CORNELIANI

Corneliani brend se po svemu sudeći raduje toploj i udobnoj sezoni, lansirajući svoju jesen/zima 2020 kolekciju…

HERMES ŠAL ZA MODERNO DOBA

HERMES ŠAL ZA MODERNO DOBA

Ikonični šal slavne modne kuće postaje versatilniji nego ikada do sada…

MADE TO MEASURE GIORGIO ARMANI

MADE TO MEASURE GIORGIO ARMANI

Sartorial stil je opet u centru pažnje, jer je Giorgio Armani Made to Measure upravo predstavio svoju proljetno / ljetnu kampanju ...

NOVA GIORGIO ARMANI KAMPANJA

NOVA GIORGIO ARMANI KAMPANJA

Brend Giorgio Armani obratio se studiji dijaloga čovjeka i prirode u kampanji proljeće / ljeto 2020. godine ...

DKNY URBANO I MODERNO

DKNY URBANO I MODERNO

DKNY brend predstavlja nam svoju kolekciju za jesen/zima 2020 sezonu, koja je osmišljena poput omaža metropolitskim herojima…

ELEGANCIJA NOVE BRIONI KOLEKCIJE

ELEGANCIJA NOVE BRIONI KOLEKCIJE

Klasični glazbenici bili su glavni izvor inspiracije za kolekciju Brioni jesen / zima 2020…

Z ZEGNA PROLJEĆE/LJETO 2020

Z ZEGNA PROLJEĆE/LJETO 2020

Modna marka Z Zegna istražuje "Svjesni način života" u svojoj novoj kampanji proljeće / ljeto 2020. ...

X