Satovi

DJEČACI VOLE GADGETE, MUŠKARCI VOLE SATOVE

TAG Heuer Formula1 Gulf

Klinci u današnje vrijeme klasične satove percipiraju kao asesoare koji su u prošlosti pokazivali vrijeme prije nego što su ih prešišali iPhone telefoni i pametni satovi…

Ali za mnoge, ručni sat je i dalje mnogo više od običnog pokazatelja vremena. Ovo se odnosi na muškarce jer, pravi muškarci nose satove, a dječaci se i dalje igraju gadgetima.

Ručni sat je prilika za personalno izražavanje, uvid u mehanički svijet pijre baterija i dio kulturne povijesti koji kao vintage vino postaje bolji s godinama. Uostalom, ako do sada već niste naučili, važno je da shvatite da su trendovi neprijatelj individualnosti br. 1. Individualnost se nikada ne tiče brenda koji nosite, već kako taj brend umijete stilizirati.

Satovi su važni, zapamtite to!

Ako i dalje ne nosite sat, odštampajte kao podsjetnik savjete kako da od dječaka – postanete pravi muškarac.

Satovi su rijedak komad nakita koje muškarci mogu nositi

Muškarcima ne trebaju torbice, narukvice ili lanci - satovi su sve što im je potrebno, jer su oni mjerilo stila, imidža i moći.

Nisu svi skupocjeni satovi luksuzni

Potrebno je mnogo više od plemenitih metala i imena robne marke da bi jedan sat bio luksuzan. Tako da, napavite domaći zadatak i dobro se raspitajte prije nego što nabavite sat koji sjaji kao grumen zlata ili neonska reklama nekog casina u Las Vegasu.

 TAG Heuer Autavia UAE Special Edition

Oldtajmeri su na cijeni

Recimo da se na nekom važnom događaju na crvenom tepihu pojavite u ganc novom Jaguar F-Type modelu. Naravno da ćete biti primjećeni. Ali ako se pojavite u E62 modelu, bit ćete zapamćeni. Isto vrijedi za satove. Za važne događaje birajte samo kolekcionarske primjerke.

TAG Heuer Original 1969 Monaco

Nije sve u narukvici ili remenu

Nevjerojatno kako neki ljudi kupuju sat na osnovu boje ili materijala remena sata. Promjena remena ili narukvice sata je poput promjene felgi na vašem automobile, ali daleko lakše i jeftinije. Kupite sat radi sata - ne zbog narukvice. Naravno, danas uz kupljeni TAG Heuer sat dobivate na raspolaganju i bezbroj varijeteta narukvica i remena - od kože, NATO materijala, keramike, titanija ili čelika.

TAG Heuer Autavia 2019

Veće nije uvek bolje

Prečnik 42mm je novi 44, 38.5 je novi 40mm... Istina je da mnogi još uvijek nisu shvatili da nije sve u veličini.

Nije sve u preciznosti

Mehanički mehanizmi nikada neće biti tako precizni kao elektronski, ali nije u tome poanta. Unutrašnji rad finog mehaničkog ručnog sata je remek djelo samo za sebe, i za razliku od najnovijeg gadgeta, može se servisirati i održavati. Dakle, ako želite da saznate koliko je sati do u milisekundu, vi nabavite neki frekventni mejzer.

Ne kupujte reklamu

Luksuzna industrija nije ništa drugo do dobar marketinški spin. Ne budite kao tip koji kupuje BMW 7 seriju sa motorom Honde Accord, samo zato što je brošura sjajnija. Raspitajte se, dobro sve proučite i kupite sat koji kasnije i vaš klinac može naslijediti. Nešto poput ovakvog sata.

TAG Heuer Link Calibre 17 Chrono

Morate imati više od jednog

Kao što na vjenčanje nećete doći u trenerci koju nosite u teretani, isto tako nećete nositi vaš casuale sat na gala događaju gdje na pozivnici stoji naznaka Black Tie kada je u pitanju dress code. Zato su za ovakve prilike švicarski urarski bogovi kreirali ovakve satove.

Jabukica nije sat

Uz dužno poštovanje prema svim prerfomansama, u pitanju je gadget. Poput igračke koju kada izguštirate bacite i kupite naredne godine novi model, nismo baš sigurni da je to predmet koji biste ostavili u amanet svojim nasljednicima. Odaberite ovakav primjerak kao obiteljsku relikviju.

TAG Heuer Monaco Bamford

Izvana gladac, a unutra jadac

Ovo je najvažnija lekcija pri odabiru sata. Iako su estetski dizajn kućišta i ime na brojčaniku važni faktori koje treba uzeti u obzir prilikom odabira sata, mnogo je važnije da znate šta se događa unutra, odnosno koji mehanizam pokreće sat prije nego što odriješite vreću.

Pravi muškarci nose pink (zlato)

Žuto zlato možda nije vaš izbor, ali to ne znači da ne možete da napravite izuzetak kada situacija to zahtjeva od vas. Ružičasto i crveno zlato su imena za tamnije zlato pomiješano sa drugim osnovnim elementima koji su se pokazali nevjerojatno popularnim u prije-gerijatrijskom potrošačkom tržištu. Mnogo suptilniji i elegantniji, nećete pogrešiti sa nečim poput ovog.

TAG Heuer Carrera Heuer 02 Manufacture

Možda nikada nećete biti oni koji će prvi osvojiti najviše planinske vrhove, spustiti se do najmračnijih dubina oceana, kročiti na Mjesec, proletjeti solo Atlantik, ili biti tajni agent sa super moćnim vještinama, ali zato možete nositi iste satove kao i muškarci koji su to učinili, i to ih čini vlo bitnim. Ma ne, to ih čini super, super cool. 

Foto TAG Heuer

 
Pročitaj sljedeći tekst: KOJI JE SAVRŠENI SAT ZA SUVREMENU ŽENU
 
KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

Postoje samo dva trenutka kada se vrijeme gotovo potpuno zaustavi - kad ste u karanteni tjednima i kad vam se svaki dan čini potpuno isto...

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

Cartier je tvorac brojnih remek djela urarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

Talijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju satova ograničenog izdanja, 2020 BB Cities ...

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

Najtanji ručnonavijajući mehanički sat svijeta, prešao je veliki put od svoje konceptualne faze…

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne privilegije u kojima možemo uživati ​​svaki dan, ali istodobno je gotovo potpuno poremetilo naš način života ...

BREITLING SAT

BREITLING SAT

U svemiru Breitling marke, ono što je staro, ponovno je postalo novo ...

SAT KOJI BIRA NAJPOPULARNIJI VIZIONAR SVIJETA

SAT KOJI BIRA NAJPOPULARNIJI VIZIONAR SVIJETA

Elon Musk se rijetko kada može vidjeti sa satom na ruci, osim kada odluči da se pohvali svojim specijalnim TAG Heuer Carrera Calibre 1887 SpaceX Chronograph izdanjem…

JACQUET DROZ NOVITET

JACQUET DROZ NOVITET

Brend sata Jacquet Droz predstavio je za ovu godinu novu interpretaciju svoje ljubavne leptir mašne...

X