Satovi

ELEGANTNI SAT JE SAVRŠENI POKLON ZA VJENČANJE

Kada smo zaljubljeni, često nam leptirići pomute pamet, pa se nerijetko dešava da nam vrijeme proleti… zato se ne smijemo odvajati od svog dragog asistenta, koji nam je uvijek pri ruci, odnosno na ruci, podsjećajući nas da ne kasnimo na najvažnije trenutke u našem životu…

I najokorjelije ljubiteljice casual stila znaju da na vjenčanje ne smijeju otići u tenisicama, jer cipele su statement komad odjeće, a nošenje pogrešnih u pogrešno vrijeme, učinit će da vas primjete – ali u lošem kontekstu. Isto je i sa satovima – ni sa njima ne smijete pogriješiti!

Pronalaženje pravog sata je, međutim, težak zadatak sam po sebi, i svaka prilika zahtjeva drugačiji sat koji se najbolje kombinira uz vaš outfit. Posljednje mjesto na kojem želite da vas uhvate kako nosite pogrešan sat je – vjenčanje, vaše ili ceremonija na koju ste pozvani.

Foto Jeremy Wong, Unsplash

Da budemo jasni, postoje satovi i… postoje “statement” satovi.

Možete posjedovati mnogo sjajnih fotografija sa tog važnog događaja za koji se spremate, ali ne smijete nositi pogrešan sat. Takvi događaji u životu zaslužuju nešto rafinirano što će ostaviti pozitivno trajan utisak.

Želite da se odlučite za moderan, ali jednostavan sat, kako biste ga uklopili uz svečanu odjeću odabranu za tu priliku? Za dame, TAG Heuer Carrera linija pruža upravo pravu količinu sjaja da upotpuni odjeću, a da pritom djeluje otmjeno, a ne kič.

Također, nevjerojatno je lako izgubiti osjećaj za vrijeme na dan vjenčanja. Ovo je dan kada vrijeme zagarantirano leti, pa je sat sjajan podsjetnik za sve važne sitnice koje tog dana morate obaviti, bilo da ste gost ili ste baš vi sretna mlada.

Sat također može biti odličan poklon najboljoj prijateljici kojoj ste kuma na vjenčanju. Na taj način postaje simbol ljubavi i nešto zaista posebno.

Kako je običaj da mlada na vjenčanju nosi nešto plavo, TAG Heuer Link model sa plavim sedefastim brojčanikom je kao stvoren za nju. Dizajniran da traje čitav život, ovakav sat kasnije može naslijediti njena kćerka ili unuka.

Poput dijamantskog prstena, sat mora služiti cijeli život. Tu nema mjesta za grešku. Sat mora biti besprijekorno dovršen, gladak i sofisticiran, sa točnim mehanizmom koji nikada ne puca pod pritiskom.

Ručni satovi TAG Heuer vrhunske su izrade i koriste jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih tehnika izrade satova i vrhunskih tehnologija. Rezultat – satovi za poseban dan u vašem ili životu vaše prijateljice.

Za malo sjaja i glamura, možete odabrati upravo ovakav primjerak.

Budući da je vjenčanje nezaboravan trenutak između dvoje ljudi koji se vole, dan koji dijele sa voljenom obitelji i prijateljima, otmjeni satovi mogu biti savršeni poklon za doživotno sjećanje na važne trenutke.

TAG Heuer satovi su snažni, klasični, delikatni, elegantni i što je najvažnije otporni na budućnost.

Uostalom, oni vam pomažu da stignete na vrijeme u crkvu i ne propustite najvažniji dan u vašem ili životu vaše najbolje prijateljice!

Ovaj zapanjujući i neprolazan model bit će sjajan dodatak vašoj vjenčanici ili svečanoj haljini, zahvaljujući svom savršenom stilu i suvremenom dizajnu, a možete ga nositi iznova i iznova… i uvijek će vas podsjećati na taj jedan poseban dan.

Foto TAG Heuer

 
 
NOVO REMEK DJELO - GIRARD-PERREGAUX

NOVO REMEK DJELO - GIRARD-PERREGAUX

Tijekom prošlogodišnje izložbe SIHH, brand watch, Girard-Perregaux osvježio je svoju klasičnu i sportsku liniju Laureato...

SAT OD 75.000 DOLARA SA VANTABLACK BROJČANIKOM

SAT OD 75.000 DOLARA SA VANTABLACK BROJČANIKOM

Svijet vrhunske satne umjetnosti poznat je po eksperimentiranju s rijetkim i zanimljivim materijalima od kojih su napravljeni zaista jedinstveni satovi ...

OVAKAV POKLON ĆE PAMTITI CIJELOG ŽIVOTA

OVAKAV POKLON ĆE PAMTITI CIJELOG ŽIVOTA

U glavi vam se sigurno motaju razne ideje kada je u pitanju odabir novogodišnjeg poklona za vašu ljepšu polovicu…

SAVRŠEN POKLON ZA NJEGA

SAVRŠEN POKLON ZA NJEGA

Sezona novogodišnjeg darivanja službeno je počela!

SAT KOJI RADI NA ZRAK

SAT KOJI RADI NA ZRAK

Atmos sat Jaeger-LeCoultre brenda, jedna je od najpotcjenjenijih urarskih kreacija ikada napravljenih, uprkos činjenici da zapravo predstavlja nešto najbliže...

VJEČNI DIJAMANTI

VJEČNI DIJAMANTI

Žene su fascinirane dijamantima od kad je svijeta i vijeka, i ta fascinacija nikada neće izblijedeti…

NIJANSE JESENI NA SATU

NIJANSE JESENI NA SATU

Lijepi dani su za nama, dani kraći, temperatura opada, što znači da nam se, pored raspoloženja, mijenja i način odjevanja…

PREDSTAVLJANJE NOVIH SATOVA TAG HEUERA

PREDSTAVLJANJE NOVIH SATOVA TAG HEUERA

Kreirani za fanove Ayrton Senne, ljubitelje Formule 1 i obožavatelja svijeta urarstva, ovi modeli ograničenog izdanja ilustriraju kontinuirano divljenje...

X