Satovi

ELEGANTNI SAT JE SAVRŠENI POKLON ZA VJENČANJE

Kada smo zaljubljeni, često nam leptirići pomute pamet, pa se nerijetko dešava da nam vrijeme proleti… zato se ne smijemo odvajati od svog dragog asistenta, koji nam je uvijek pri ruci, odnosno na ruci, podsjećajući nas da ne kasnimo na najvažnije trenutke u našem životu…

I najokorjelije ljubiteljice casual stila znaju da na vjenčanje ne smijeju otići u tenisicama, jer cipele su statement komad odjeće, a nošenje pogrešnih u pogrešno vrijeme, učinit će da vas primjete – ali u lošem kontekstu. Isto je i sa satovima – ni sa njima ne smijete pogriješiti!

Pronalaženje pravog sata je, međutim, težak zadatak sam po sebi, i svaka prilika zahtjeva drugačiji sat koji se najbolje kombinira uz vaš outfit. Posljednje mjesto na kojem želite da vas uhvate kako nosite pogrešan sat je – vjenčanje, vaše ili ceremonija na koju ste pozvani.

Foto Jeremy Wong, Unsplash

Da budemo jasni, postoje satovi i… postoje “statement” satovi.

Možete posjedovati mnogo sjajnih fotografija sa tog važnog događaja za koji se spremate, ali ne smijete nositi pogrešan sat. Takvi događaji u životu zaslužuju nešto rafinirano što će ostaviti pozitivno trajan utisak.

Želite da se odlučite za moderan, ali jednostavan sat, kako biste ga uklopili uz svečanu odjeću odabranu za tu priliku? Za dame, TAG Heuer Carrera linija pruža upravo pravu količinu sjaja da upotpuni odjeću, a da pritom djeluje otmjeno, a ne kič.

Također, nevjerojatno je lako izgubiti osjećaj za vrijeme na dan vjenčanja. Ovo je dan kada vrijeme zagarantirano leti, pa je sat sjajan podsjetnik za sve važne sitnice koje tog dana morate obaviti, bilo da ste gost ili ste baš vi sretna mlada.

Sat također može biti odličan poklon najboljoj prijateljici kojoj ste kuma na vjenčanju. Na taj način postaje simbol ljubavi i nešto zaista posebno.

Kako je običaj da mlada na vjenčanju nosi nešto plavo, TAG Heuer Link model sa plavim sedefastim brojčanikom je kao stvoren za nju. Dizajniran da traje čitav život, ovakav sat kasnije može naslijediti njena kćerka ili unuka.

Poput dijamantskog prstena, sat mora služiti cijeli život. Tu nema mjesta za grešku. Sat mora biti besprijekorno dovršen, gladak i sofisticiran, sa točnim mehanizmom koji nikada ne puca pod pritiskom.

Ručni satovi TAG Heuer vrhunske su izrade i koriste jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih tehnika izrade satova i vrhunskih tehnologija. Rezultat – satovi za poseban dan u vašem ili životu vaše prijateljice.

Za malo sjaja i glamura, možete odabrati upravo ovakav primjerak.

Budući da je vjenčanje nezaboravan trenutak između dvoje ljudi koji se vole, dan koji dijele sa voljenom obitelji i prijateljima, otmjeni satovi mogu biti savršeni poklon za doživotno sjećanje na važne trenutke.

TAG Heuer satovi su snažni, klasični, delikatni, elegantni i što je najvažnije otporni na budućnost.

Uostalom, oni vam pomažu da stignete na vrijeme u crkvu i ne propustite najvažniji dan u vašem ili životu vaše najbolje prijateljice!

Ovaj zapanjujući i neprolazan model bit će sjajan dodatak vašoj vjenčanici ili svečanoj haljini, zahvaljujući svom savršenom stilu i suvremenom dizajnu, a možete ga nositi iznova i iznova… i uvijek će vas podsjećati na taj jedan poseban dan.

Foto TAG Heuer

 
 
ODLIČAN TAG HEUER PREDSTAVLJA NOVI AQUARACER ZA ŽENE

ODLIČAN TAG HEUER PREDSTAVLJA NOVI AQUARACER ZA ŽENE

Tri nova Aquaracer modela za žene predstavljaju nepogrešivi nautički životni stil bez narušavanja ronilačkih funkcija po kojima je poznata ova linija satova.

TOPLI LJETNI OTKUCAJI

TOPLI LJETNI OTKUCAJI

Kada duge rukave i nogavice zamjene kratki rukavi i bermude, vrijeme je da ljetnoj sezoni prilagodite i narukvicu sata koja je ležernija...

HUBLOT SAT INSPIRIRAN NAJPOPULARNIJIM GRČKIM OTOKOM

HUBLOT SAT INSPIRIRAN NAJPOPULARNIJIM GRČKIM OTOKOM

Prateći uspjeh Classic Fusion Mykonos modela u proteklih sedam godina, Hublot brend i njihov partner, GOFAS Jewellery predstavili su novitet za ovo ljeto…

NOVI AŽURIRANI DIZAJN TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16

NOVI AŽURIRANI DIZAJN TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16

Sa moderniziranim detaljima dizajna koji se zasnivaju na trkačkom DNK brenda, četiri nova sata TAG Heuer Carrera Calibre 16 pridružuju se legendarnoj kolekciji.

NOVI MONACO JE MIKS VINTAGE I INDUSTRIJSKOG STILA DEVEDESETIH

NOVI MONACO JE MIKS VINTAGE I INDUSTRIJSKOG STILA DEVEDESETIH

TAG Heuer je predstavio je treći od pet ograničenih izdanja Monaco satova povodom 50. godišnjice ikoničnog sata.

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

Za osmo izdanje Only Watch aukcije, Hublot je odlučio da redizajnira jedan od svojih najslavnijih novih modela – Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski...

IGRA U VELIKOM STILU

IGRA U VELIKOM STILU

Golf, jedan od najstarijih i najpopularnijih sportova na planeti, oduvijek se smatrao za razonodu bogatih i otmjenih…

VATRENI DIZAJN NOVE MONACO EDICIJE

VATRENI DIZAJN NOVE MONACO EDICIJE

Sa velikog ekrana u stvaran život… TAG Heuer je predstavio drugi, od pet limitiranih Monaco satova koji obilježavaju 50 godina ikoničnog modela.

X