Satovi

LJEPOTA IZAZOVA


Koji su vaši neostvareni snovi? Skok padobranom, put oko svijeta biciklom ili osvajanje planinskog vrha? Možda ste u duši avanturist, ali vas vjerojatno koči strah od neuspjeha…

Ne dozvolite da vas strah sputava, jer doživljeni neuspjeh je siguran put ka uspjehu. To je moćan alat koji vas tjera da učite i da kopate po svojim rezervoarima izdržljivosti, dok testira vašu istrajnost i na kraju vas samo učiniti još jačim. To je karakteristika koja prethodi skoro svim uspjesima.

Geraldine Fasnacht

Nije dovoljno biti hrabar da biste promijenili svijet, jer svijet ne mijenaju samo hrabri, već oni neustrašivi, sigurni, samouvjereni, odvažni i jaki - voljni da zakorače tamo gdje niko nikada prije njih nije bio, spremni da naprave ono što niko prije njih - nije.

Prekrši pravila, kreiraj svoja, pronađi slobodu, i neka ovo bude tvojih 5 minuta kada se nećeš plašiti da se upustiš u mnogobrojne životne izazove. Jer, ljepota života se krije upravo u izazovima - u hrabrosti, da danas budemo bolji nego jučer i snazi da promijenimo sebe i uhvatimo se u koštac sa svojim najvećim strahovima.

Kai Lenny

Voljeti sebe i učiniti nešto za sebe je odvažan čin, a slogan #DontCrackUnderPressure se savršeno uklapa u filozofiju današnjih superheroja koji se hvataju u koštac sa životnim izazovima. Budi drugačiji, istraj u svojim snovima i #NemojSeSlomitiPodPritiskom, onda kada se to od tebe očekuje.

Ako izaberete svoj jedinstveni put u životu i odvažno krenete tom putanjom, shvatit ćete koliko je dragocjen baš ovaj trenutak života koji živite. Ne dozvolite da vas strahovi, padovi i odbacivanja udalje od vaših ciljeva, već pronađite nešto vrijedno borbe i borite se za taj cilj.

Cara Delevinge

Autentični ambasadori odvažnosti ne kriju tko su, niti se pretvaraju da su nešto što nisu. a kada pokažu svu svoju snagu i slabosti - dobivaju poštovanje i status u očima drugih. Upravo TAG Heuer brend u svojoj obitelji ima elitu odvažnih.

Alec Monopoly

Oni su nesputani, nesalomljivi, drugačiji i pomiču granice bez obzira da li poziraju pred objektivom poput Gigi Hadid, osvajaju planinske vrhove, crtaju grafite, voze brze automobile, krote valove ili lavove.

Budite ponosni na svoju odvažnost! Možda baš ona promijeni svijet.

Foto TAG Heuer

 

 
Pročitaj sljedeći tekst: MISTIČNI SVIJET DUBINA
 
ELEGANTNI SAT JE SAVRŠENI POKLON ZA VJENČANJE

ELEGANTNI SAT JE SAVRŠENI POKLON ZA VJENČANJE

Kada smo zaljubljeni, često nam leptirići pomute pamet, pa se nerijetko dešava da nam vrijeme proleti… zato se ne smijemo odvajati od svog dragog asistenta...

ODLIČAN TAG HEUER PREDSTAVLJA NOVI AQUARACER ZA ŽENE

ODLIČAN TAG HEUER PREDSTAVLJA NOVI AQUARACER ZA ŽENE

Tri nova Aquaracer modela za žene predstavljaju nepogrešivi nautički životni stil bez narušavanja ronilačkih funkcija po kojima je poznata ova linija satova.

TOPLI LJETNI OTKUCAJI

TOPLI LJETNI OTKUCAJI

Kada duge rukave i nogavice zamjene kratki rukavi i bermude, vrijeme je da ljetnoj sezoni prilagodite i narukvicu sata koja je ležernija...

HUBLOT SAT INSPIRIRAN NAJPOPULARNIJIM GRČKIM OTOKOM

HUBLOT SAT INSPIRIRAN NAJPOPULARNIJIM GRČKIM OTOKOM

Prateći uspjeh Classic Fusion Mykonos modela u proteklih sedam godina, Hublot brend i njihov partner, GOFAS Jewellery predstavili su novitet za ovo ljeto…

NOVI AŽURIRANI DIZAJN TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16

NOVI AŽURIRANI DIZAJN TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16

Sa moderniziranim detaljima dizajna koji se zasnivaju na trkačkom DNK brenda, četiri nova sata TAG Heuer Carrera Calibre 16 pridružuju se legendarnoj kolekciji.

NOVI MONACO JE MIKS VINTAGE I INDUSTRIJSKOG STILA DEVEDESETIH

NOVI MONACO JE MIKS VINTAGE I INDUSTRIJSKOG STILA DEVEDESETIH

TAG Heuer je predstavio je treći od pet ograničenih izdanja Monaco satova povodom 50. godišnjice ikoničnog sata.

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

Za osmo izdanje Only Watch aukcije, Hublot je odlučio da redizajnira jedan od svojih najslavnijih novih modela – Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski...

IGRA U VELIKOM STILU

IGRA U VELIKOM STILU

Golf, jedan od najstarijih i najpopularnijih sportova na planeti, oduvijek se smatrao za razonodu bogatih i otmjenih…

X