Satovi

LJEPOTA IZAZOVA


Koji su vaši neostvareni snovi? Skok padobranom, put oko svijeta biciklom ili osvajanje planinskog vrha? Možda ste u duši avanturist, ali vas vjerojatno koči strah od neuspjeha…

Ne dozvolite da vas strah sputava, jer doživljeni neuspjeh je siguran put ka uspjehu. To je moćan alat koji vas tjera da učite i da kopate po svojim rezervoarima izdržljivosti, dok testira vašu istrajnost i na kraju vas samo učiniti još jačim. To je karakteristika koja prethodi skoro svim uspjesima.

Geraldine Fasnacht

Nije dovoljno biti hrabar da biste promijenili svijet, jer svijet ne mijenaju samo hrabri, već oni neustrašivi, sigurni, samouvjereni, odvažni i jaki - voljni da zakorače tamo gdje niko nikada prije njih nije bio, spremni da naprave ono što niko prije njih - nije.

Prekrši pravila, kreiraj svoja, pronađi slobodu, i neka ovo bude tvojih 5 minuta kada se nećeš plašiti da se upustiš u mnogobrojne životne izazove. Jer, ljepota života se krije upravo u izazovima - u hrabrosti, da danas budemo bolji nego jučer i snazi da promijenimo sebe i uhvatimo se u koštac sa svojim najvećim strahovima.

Kai Lenny

Voljeti sebe i učiniti nešto za sebe je odvažan čin, a slogan #DontCrackUnderPressure se savršeno uklapa u filozofiju današnjih superheroja koji se hvataju u koštac sa životnim izazovima. Budi drugačiji, istraj u svojim snovima i #NemojSeSlomitiPodPritiskom, onda kada se to od tebe očekuje.

Ako izaberete svoj jedinstveni put u životu i odvažno krenete tom putanjom, shvatit ćete koliko je dragocjen baš ovaj trenutak života koji živite. Ne dozvolite da vas strahovi, padovi i odbacivanja udalje od vaših ciljeva, već pronađite nešto vrijedno borbe i borite se za taj cilj.

Cara Delevinge

Autentični ambasadori odvažnosti ne kriju tko su, niti se pretvaraju da su nešto što nisu. a kada pokažu svu svoju snagu i slabosti - dobivaju poštovanje i status u očima drugih. Upravo TAG Heuer brend u svojoj obitelji ima elitu odvažnih.

Alec Monopoly

Oni su nesputani, nesalomljivi, drugačiji i pomiču granice bez obzira da li poziraju pred objektivom poput Gigi Hadid, osvajaju planinske vrhove, crtaju grafite, voze brze automobile, krote valove ili lavove.

Budite ponosni na svoju odvažnost! Možda baš ona promijeni svijet.

Foto TAG Heuer

 

 
Pročitaj sljedeći tekst: MISTIČNI SVIJET DUBINA
 
HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

Za osmo izdanje Only Watch aukcije, Hublot je odlučio da redizajnira jedan od svojih najslavnijih novih modela – Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski...

IGRA U VELIKOM STILU

IGRA U VELIKOM STILU

Golf, jedan od najstarijih i najpopularnijih sportova na planeti, oduvijek se smatrao za razonodu bogatih i otmjenih…

VATRENI DIZAJN NOVE MONACO EDICIJE

VATRENI DIZAJN NOVE MONACO EDICIJE

Sa velikog ekrana u stvaran život… TAG Heuer je predstavio drugi, od pet limitiranih Monaco satova koji obilježavaju 50 godina ikoničnog modela.

50-GODIŠNJICA MONACO SATA

50-GODIŠNJICA MONACO SATA

Švicarski avangardni brend je u velikom stilu otpočeo proslavu 50. godišnjice Monaco sata na Grand Prix Formule 1 u Monaku...

MISTIČNI SVIJET DUBINA

MISTIČNI SVIJET DUBINA

Hrleći u susret nepoznatom, uzbudljivom i tajanstvenom podvodnom svijetu, otkrivamo nov način življenja – ronjenje…

DJEČACI VOLE GADGETE, MUŠKARCI VOLE SATOVE

DJEČACI VOLE GADGETE, MUŠKARCI VOLE SATOVE

Klinci u današnje vrijeme klasične satove percipiraju kao asesoare koji su u prošlosti pokazivali vrijeme prije nego što su ih prešišali iPhone telefoni i pametni s

KOJI JE SAVRŠENI SAT ZA SUVREMENU ŽENU

KOJI JE SAVRŠENI SAT ZA SUVREMENU ŽENU

Žonglirajući između ručkova sa poslovnim partnerima i razvoženja djece, konstantnom provjerom mailova i poziva, odlazaka na satove joge...

RESTILIZIRANI CARRERA LADY SAT PREDSTAVLJA TAG HEUER

RESTILIZIRANI CARRERA LADY SAT PREDSTAVLJA TAG HEUER

Profinjeni i ženstveni satovi Carrera Lady ohrabreni su elegantnim dizajnom, ostajući vjerni odvažnoj osobnosti Carrera linije i njihovom kultnom nasljeđu.

X