Satovi

NIJANSE JESENI NA SATU

Lijepi dani su za nama, dani kraći, temperatura opada, što znači da nam se, pored raspoloženja, mijenja i način odjevanja…

…ali kako odabrati sat koji će na savršen način ispratiti jesenju slojevitost ?

Sat namijenjen prvim hladnijim danima trebao bi biti robusnog izgleda u divnim jesenjim nijansama senf žute, rđa narančaste, karamel smeđoj, vojnički zelenoj ili boji bordoškog vina, a idealno je da bude upotpunjen narukvicom od teleće ili aligatorske kože.

U borbi narukvica od nehrđajućeg čelika, gumenih, NATO i kožnih remena,  blagu prednost dajemo remenima od kože, koji se odlično uklapaju uz ležerni, smart, sportski i formalni stil.

Na vintage satovima, sportskim satovima, ili smart satovima - kožni remen je sinonim za eleganciju.

Ručni satovi sa kožnim remenima raznovrsni su koliko i ljudski karakteri.

U kompaniji TAG Heuer koriste samo najbolje kože dostupne na tržištu, gdje možete za vaš ručni sat da odaberete kožni remen koji je jak, mekan i fleksibilan.

Ovakav remen prijanja za vaš zglob ruke kao najfiniji par kožnih rukavica za vožnju, bez pucanja ili ljuštenja, a može trajati godinama. Jednostavno. Praktično. Savršeno.

Ženski satovi sa kožnim remenom odišu elegancijom i luksuzom. Poput male crne haljine koja je neprolazan klasik, jednostavni brojčanik – kakav ima Carrera Lady - prikazan na minimalističkom kožnom remenu, nikad ne izlazi iz mode.

Ukoliko vašu jesenju igru želite postaviti na još viši nivo - začinite stvari aligatorskim remenom u boji, koji je savršen kompanjon klasičnim satovima.

Bez obzira na vaš stil i priliku u kojoj ćete nositi sat, kožna aligatorska narukvica može istaći vaš omiljeni sat na najefektniji način.

TAG Heuer kožni remen za sat odolijeva mnogobrojnim vremenskim i temperaturnim izazovima, prateći slogan kompanije #dontcrackunderpressure. Prije nego što završe na zglobu vaše ruke, remeni se izlažu brojnim testiranjima izdržljivosti, a svaki remen, bilo da je u pitanju teleća ili aligatorska koža, testiran je više od 5.000 puta.

Jako znojenje, ekstremna vlaga, veliko trenje - nijedan izazov ne ostaje netestiran. Remeni se izlažu temperaturi od čak 60C u trajanju od 72 sata, a samo oni najjači završavaju kod vas.

Crna i smeđa koža su prirodni, živi materijali, koji mijenjaju nijansu, starost, razvijaju se i prilagođavaju se. Naravno, postoje mnogi tipovi kože kao što su: full grain, top grain, nubuck, suede, cordovan, dok će ljubitelje automobilizma posebno oduševiti rally kožni remen sa perforacijama.

Rally remeni se lako prepoznaju po tri ili više velikih perforacija. Automobilske trke su prije svega test brzine, a težina direktno igra najveću ulogu u brzini - kao takvi, mnogi rani trkački automobili imali su dijelove sa probušenim rupama. Da bi bile estetski skladne, i rukavice za vožnju (a kasnije i urarski remeni) su također dobili rupice.

Poput najboljeg vina, kožni remeni postaju bolji kako stare, razvijajući jedinstvenu patinu i autentične znake, svaki put krojeći jedinstvenu životnu priču.

Nabavite sat sa kožnim remenom za jesen i započnite svoju autentičnu priču…

 
Pročitaj sljedeći tekst: PREDSTAVLJANJE NOVIH SATOVA TAG HEUERA
 
GLAMUROZNA CHANEL KOLEKCIJA SATOVA

GLAMUROZNA CHANEL KOLEKCIJA SATOVA

Chanel predstavlja svoju novu Mademoiselle Prive Bouton liniju luksuznih satova…

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

Novi set rekorda oboren je na aukciji, kada je ultra retki Rolex Cosmograph Daytona JPS od 18-karatnog zlata, prodan po cijeni višoj od 1.5 miliona dolara, online…

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

Postoje samo dva trenutka kada se vrijeme gotovo potpuno zaustavi - kad ste u karanteni tjednima i kad vam se svaki dan čini potpuno isto...

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

Cartier je tvorac brojnih remek djela urarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

Talijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju satova ograničenog izdanja, 2020 BB Cities ...

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

Najtanji ručnonavijajući mehanički sat svijeta, prešao je veliki put od svoje konceptualne faze…

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne privilegije u kojima možemo uživati ​​svaki dan, ali istodobno je gotovo potpuno poremetilo naš način života ...

BREITLING SAT

BREITLING SAT

U svemiru Breitling marke, ono što je staro, ponovno je postalo novo ...

X