Satovi

NOVI IWC SATOVI

svi-fanovi-formule-1-ce-obozavati-nove-iwc-casovnike.jpg

Hronograf i perpetualni kalendar posvećeni su IWC trkačkom partneru, Mercedes-AMG Petronas Motorsport…

Najnoviji IWC-ovi dijelovi su ekvivalenti sata u kombinaciji kombinirane metafore. Kao dio velike pilotske linije poznate švicarske marke, stvoreni su kao avioni ograničene verzije, a posvećeni su timu Mercedes-AMG Petronas Motorsport, koji je tvorac automobila Formule 1 i šesterostruki svjetski prvak, a IWC podržava od 2013. godine.

Kao i većina marki satova koji podržavaju automobilske sportove, IWC naglašava sličnosti između auto-utrka i luksuznih uradaka. "I satni i moto sportovi oslanjaju se na visokotehnološke materijale, inženjerstvo svjetske klase, vrhunske performanse i stalne inovacije", navodi se na web mjestu poznate marke.

Njihova posebna izdanja smještena su u mat crnim keramičkim kućištima, na sebi imaju karbonske brojčanike - kao što možete reći, ti materijali krase premium modele Mercedes-AMG F1.

Oba sata - kronograf i vječni kalendar - sadrže intrigantne akcente smaragdno zelene boje, evocirajući Petronasine boje. Pilotno izdanje hronografskog sata "Mercedes-AMG Petronas Motorsport" opremljeno je IWC 89361 mehanizmom koji prikazuje sata i minute zaustavljanja na pod-točkiću koji je 12 sati postavljen u polju, s funkcijom povratne prevlake. Što se estetike tiče, kućište promjera 44,5 mm prilično je tradicionalno - Petronas je zeleno na biranju na sekundi u položaju 6 sati, ukrašeno crnim kožnim šavovima.

Trajno izdanje kalendara Big Pilotova sata Model „Mercedes-AMG Petronas Motorsport“ znatno je živopisniji: s promjerom od 46,5 mm, ovaj model sadrži ruke, arapske brojeve, markere i transkripte stvorene u smaragdno zelenoj boji Petronas. Njegov raspored zasnovan je na legendarnom vječnom kalendarskom modulu, kojeg je Kurt Klaus za IWC razvio 1985. godine.

Hronograf (15.600 dolara) i trajni kalendar (38.000 dolara) ograničeni su na 50 i 10 komada, respektivno, i mogu se kupiti u IWC buticima širom svijeta.

 
Pročitaj sljedeći tekst: IKONIČNI MODEL BREITLING
 
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU

SAMO NAJBOLJI OPSTAJU

Vrijeme je jedina stvar u životu, koja je sasvim nepokolebljiva...

PRAVO VRIJEME ZA PROMJENE

PRAVO VRIJEME ZA PROMJENE

Koliko ste puta u životu oklijevali i odustali od nečega, ili nekoga, zato što ste sebi rekli – nije pravo vrijeme za to?

NOVI CONNECTED TAG HEUERA

NOVI CONNECTED TAG HEUERA

Poznati švicarski brend kombinira eleganciju i majstorstvo s novim hi-tech opcijama koje će ponuditi prilagođeno fizičko i digitalno iskustvo....

TAG HEUER AUTAVIA MODELI

TAG HEUER AUTAVIA MODELI

Kolekcija satova Autavia u bronci govori nam jedinstvenu priču sa svojom neprestanom promjenom patine koja nosi obilježja svih avantura svog vlasnika...

VACHERON CONSTANTIN KOLEKCIJA

VACHERON CONSTANTIN KOLEKCIJA

Ako ste upoznati s radom marke Vacheron, onda definitivno znate što možete očekivati ​​...

TAG HEUER FORMULA 1 SAT SA ASTON MARTIN I RED BULLOM

TAG HEUER FORMULA 1 SAT SA ASTON MARTIN I RED BULLOM

Specijalno kronografsko izdanje Formule 1 nadahnuto je istim bogatim plavim, očaravajućim crvenim i svijetlo žutim bojama koje možemo vidjeti na gotovo otkrivenom...

IKONIČNI MODEL BREITLING

IKONIČNI MODEL BREITLING

Navitimer B03 Chronograph Rattrapante 45 sadrži jednu od najprestižnijih komplikacija poznate marke…

NOVO REMEK DJELO - GIRARD-PERREGAUX

NOVO REMEK DJELO - GIRARD-PERREGAUX

Tijekom prošlogodišnje izložbe SIHH, brand watch, Girard-Perregaux osvježio je svoju klasičnu i sportsku liniju Laureato...

X