Satovi

ODLIČAN TAG HEUER PREDSTAVLJA NOVI AQUARACER ZA ŽENE

Tri nova Aquaracer modela za žene predstavljaju nepogrešivi nautički životni stil bez narušavanja ronilačkih funkcija po kojima je poznata ova linija satova.

Opremljen funkcijama koje odgovaraju aktivnom načinu života na kopnu i moru, Aquaracer je moderan profesionalni alat koji odražava odvažni duh TAG Heuer brenda.

Sa tri nova modela prečnika 35 mm, inovativni švcarski proizvođač satova stvorio je vrhunski sat za avanture - jer ronjenje do najdubljih dubina ili uspon do najvišeg vrha, nisu ništa bez uživanja u pogledu.

Plavi dizajn

Najupečatljiviji aspekt novih 35 mm modela Aquaracer je bljesak plave boje - duboka i očaravajuća nijansa koja evocira osjećaje blaženih dana provedenih u opuštanju na jahti.

Plavi brojčanik ima reflektirajući sunray efekat i ugraviran obrazac valovitog pijeska koji podsjeća na nježne valove koji lebde na pješčanim obalama tropske plaže.

Modeli od nehrđajućeg čelika sa plavim brojčanikom, predstavljeni su na narukvici od nehrđajućeg čelika ili gumenom remenu u istoj nijansi plave.

Pleteni uzorak na remenu oponaša teksturu kanapa za jedrenje, dodir koji ističe njegov nautički pedigre. Gumeni remen je idealan za sportove na vodi, jer je izdržljiv, udoban, lagan i vodootporan.

Treći model iz kolekcije ima elegantni mother-of-pearl brojčanik, a predstavljen je također na plavom gumenom remenu.

Na brojčaniku sva tri modela nalazi se datumski prozor na poziciji 3 sata. Profesionalni ronilački instrument Aquaracer je oduvijek bio sportski sat, a robustan dizajn i širok spektar funkcija čine ga pouzdanim alatom na kopnu, na moru i ispod valova. Ova tri nova modela sa kvarcnim mehnizmom se ne razlikuju.

Svaki od njih ima standardne karakteristike bilo kog Aquaracer ručnog sata: jednosmernu rotirajuću koronu, safirni kristal, vodootpornost do 300 m (30 bara), luminescentne kazaljke i markere i dvostruku sigurnosnu kopču na narukvici ili remenu.

Pouzdan i sofisticiran, Aquaracer je inspiriran istraživanjima koja se odvijaju ispod površine oceana. TAG Heuer je više od jednog vijeka imao duboku povezanost sa svijetom vodenih sportova, uključujući kreiranje satova koji su napravljeni tako da podnose najizazovnije uvjete iznad i ispod vala.

Sa svojim udobnim narukvicama i remenima i elegantnim izgledom, Aquaracer za žene je vrhunski sportski sat, neprolaznog stila i provjerene preciznosti koji se savršeno uklapa uz bilo koji modni outfit.

Foto TAG Heuer

 
Pročitaj sljedeći tekst: TOPLI LJETNI OTKUCAJI
 
ELEGANTNI SAT JE SAVRŠENI POKLON ZA VJENČANJE

ELEGANTNI SAT JE SAVRŠENI POKLON ZA VJENČANJE

Kada smo zaljubljeni, često nam leptirići pomute pamet, pa se nerijetko dešava da nam vrijeme proleti… zato se ne smijemo odvajati od svog dragog asistenta...

TOPLI LJETNI OTKUCAJI

TOPLI LJETNI OTKUCAJI

Kada duge rukave i nogavice zamjene kratki rukavi i bermude, vrijeme je da ljetnoj sezoni prilagodite i narukvicu sata koja je ležernija...

HUBLOT SAT INSPIRIRAN NAJPOPULARNIJIM GRČKIM OTOKOM

HUBLOT SAT INSPIRIRAN NAJPOPULARNIJIM GRČKIM OTOKOM

Prateći uspjeh Classic Fusion Mykonos modela u proteklih sedam godina, Hublot brend i njihov partner, GOFAS Jewellery predstavili su novitet za ovo ljeto…

NOVI AŽURIRANI DIZAJN TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16

NOVI AŽURIRANI DIZAJN TAG HEUER CARRERA CALIBRE 16

Sa moderniziranim detaljima dizajna koji se zasnivaju na trkačkom DNK brenda, četiri nova sata TAG Heuer Carrera Calibre 16 pridružuju se legendarnoj kolekciji.

NOVI MONACO JE MIKS VINTAGE I INDUSTRIJSKOG STILA DEVEDESETIH

NOVI MONACO JE MIKS VINTAGE I INDUSTRIJSKOG STILA DEVEDESETIH

TAG Heuer je predstavio je treći od pet ograničenih izdanja Monaco satova povodom 50. godišnjice ikoničnog sata.

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

HUBLOT MODEL ZA ONLY WATCH AUKCIJU

Za osmo izdanje Only Watch aukcije, Hublot je odlučio da redizajnira jedan od svojih najslavnijih novih modela – Classic Fusion Tourbillon Sapphire Orlinski...

IGRA U VELIKOM STILU

IGRA U VELIKOM STILU

Golf, jedan od najstarijih i najpopularnijih sportova na planeti, oduvijek se smatrao za razonodu bogatih i otmjenih…

VATRENI DIZAJN NOVE MONACO EDICIJE

VATRENI DIZAJN NOVE MONACO EDICIJE

Sa velikog ekrana u stvaran život… TAG Heuer je predstavio drugi, od pet limitiranih Monaco satova koji obilježavaju 50 godina ikoničnog modela.

X