Satovi

ODLIČAN TAG HEUER PREDSTAVLJA NOVI AQUARACER ZA ŽENE

Tri nova Aquaracer modela za žene predstavljaju nepogrešivi nautički životni stil bez narušavanja ronilačkih funkcija po kojima je poznata ova linija satova.

Opremljen funkcijama koje odgovaraju aktivnom načinu života na kopnu i moru, Aquaracer je moderan profesionalni alat koji odražava odvažni duh TAG Heuer brenda.

Sa tri nova modela prečnika 35 mm, inovativni švcarski proizvođač satova stvorio je vrhunski sat za avanture - jer ronjenje do najdubljih dubina ili uspon do najvišeg vrha, nisu ništa bez uživanja u pogledu.

Plavi dizajn

Najupečatljiviji aspekt novih 35 mm modela Aquaracer je bljesak plave boje - duboka i očaravajuća nijansa koja evocira osjećaje blaženih dana provedenih u opuštanju na jahti.

Plavi brojčanik ima reflektirajući sunray efekat i ugraviran obrazac valovitog pijeska koji podsjeća na nježne valove koji lebde na pješčanim obalama tropske plaže.

Modeli od nehrđajućeg čelika sa plavim brojčanikom, predstavljeni su na narukvici od nehrđajućeg čelika ili gumenom remenu u istoj nijansi plave.

Pleteni uzorak na remenu oponaša teksturu kanapa za jedrenje, dodir koji ističe njegov nautički pedigre. Gumeni remen je idealan za sportove na vodi, jer je izdržljiv, udoban, lagan i vodootporan.

Treći model iz kolekcije ima elegantni mother-of-pearl brojčanik, a predstavljen je također na plavom gumenom remenu.

Na brojčaniku sva tri modela nalazi se datumski prozor na poziciji 3 sata. Profesionalni ronilački instrument Aquaracer je oduvijek bio sportski sat, a robustan dizajn i širok spektar funkcija čine ga pouzdanim alatom na kopnu, na moru i ispod valova. Ova tri nova modela sa kvarcnim mehnizmom se ne razlikuju.

Svaki od njih ima standardne karakteristike bilo kog Aquaracer ručnog sata: jednosmernu rotirajuću koronu, safirni kristal, vodootpornost do 300 m (30 bara), luminescentne kazaljke i markere i dvostruku sigurnosnu kopču na narukvici ili remenu.

Pouzdan i sofisticiran, Aquaracer je inspiriran istraživanjima koja se odvijaju ispod površine oceana. TAG Heuer je više od jednog vijeka imao duboku povezanost sa svijetom vodenih sportova, uključujući kreiranje satova koji su napravljeni tako da podnose najizazovnije uvjete iznad i ispod vala.

Sa svojim udobnim narukvicama i remenima i elegantnim izgledom, Aquaracer za žene je vrhunski sportski sat, neprolaznog stila i provjerene preciznosti koji se savršeno uklapa uz bilo koji modni outfit.

Foto TAG Heuer

 
Pročitaj sljedeći tekst: TOPLI LJETNI OTKUCAJI
 
KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

Novi set rekorda oboren je na aukciji, kada je ultra retki Rolex Cosmograph Daytona JPS od 18-karatnog zlata, prodan po cijeni višoj od 1.5 miliona dolara, online…

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

Postoje samo dva trenutka kada se vrijeme gotovo potpuno zaustavi - kad ste u karanteni tjednima i kad vam se svaki dan čini potpuno isto...

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

Cartier je tvorac brojnih remek djela urarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

Talijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju satova ograničenog izdanja, 2020 BB Cities ...

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

Najtanji ručnonavijajući mehanički sat svijeta, prešao je veliki put od svoje konceptualne faze…

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne privilegije u kojima možemo uživati ​​svaki dan, ali istodobno je gotovo potpuno poremetilo naš način života ...

BREITLING SAT

BREITLING SAT

U svemiru Breitling marke, ono što je staro, ponovno je postalo novo ...

SAT KOJI BIRA NAJPOPULARNIJI VIZIONAR SVIJETA

SAT KOJI BIRA NAJPOPULARNIJI VIZIONAR SVIJETA

Elon Musk se rijetko kada može vidjeti sa satom na ruci, osim kada odluči da se pohvali svojim specijalnim TAG Heuer Carrera Calibre 1887 SpaceX Chronograph izdanjem…

X