Satovi

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME
RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME
RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME
RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME
RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME
RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME
RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne privilegije u kojima možemo uživati ​​svaki dan, ali istodobno je gotovo potpuno poremetilo naš način života ...

S informacijama koje su nam uvijek na dohvat ruke, tražilice s nestrpljenjem očekuju naše sljedeće pitanje i neograničene mogućnosti komunikacije, naš svijet polako, ali sigurno postaje jedna velika digitalizirana košnica u kojoj svaka os ima svoj zadatak, marljivo ispunjavajući gdje god se nalazila.

Često se dogodi da posao odnesemo iz ureda u svoje domove, bavimo se prepiskom kada trebamo uživati ​​u sebi i buljimo u telefone čekajući nove zadatke kako bismo svima pokazali svoje sposobnosti. Ipak, što je s odmorom?

Kad ste posljednji put sebi dali priliku da sjednete i davali ste mislima dopuštenje da lutate u nekom nepoznatom pravcu, vodeći vas u neku vrstu avanture poznate samo vama i potpuno neponovljive? Jeste li se nedavno udubili u svijet svoje omiljene knjige, suosjećajući s likovima koji su vas očarali u njoj, prateći njihove avanture?

Suvremeni svijet je poput srca koje kuca u potpuno drugačijem ritmu, koji je neodoljivo i neumoljivo brz, spreman da nas osvoji i preplavi ako se zaustavimo na samo jedan trenutak. Trendovi koji se mijenjaju iz dana u dan, iz sata u sat i iz minute u minutu, ostavljaju nam vrlo malo vremena za uživanje u svemu što svijet može ponuditi.

Koliko je važno poslovati i biti uspješan, jednako važan je i odmor koji utječe na sve aspekte našeg života. Čak i sada, dok smo zaključani u svojim kućama i zatvoreni naša četiri zida, možemo krenuti na intrigantna putovanja, istraživati ​​daleke dijelove svijeta, zaviriti iza kulisa brojnih kazališta i izložbi, otkrivati ​​dosad neviđene tajne našeg planeta i biti ispunjeni dobrom energijom.

Zatim, kad se situacija u kojoj se sada nalazimo konačno završi, a očito je svjetlo na kraju tunela vidljivo, imat ćemo priliku pretvoriti sve svoje zamišljene avanture u stvarnost i hrabro zakoračiti u nepoznato, otkriti novi kutak svijeta i magiju koja skriva se u njemu.

Kada se konačno uspijete odmaknuti od svog doma i zone udobnosti, predlažemo da se upustite u sljedeću avanturu s besprijekornim pomoćnikom na zapešću, tj. Novim i poboljšanim modelom TAG Heuer Connected.

TAG Heuer Connected sat jedinstvena je kombinacija sofisticiranosti i elegancije kronografski nadahnutog modela, stvorena u skladu s najčišćim tradicijama izrade satova, s vrhunskim, jedinstveno dizajniranim digitalnim iskustvom orijentiranim na performanse. Svojim kupcima nudi fantastičan sat koji će poboljšati njihov osobni način života, bilo da se radi o svakodnevnim aktivnostima ili sportskim iskustvima. Uz već utvrđene mogućnosti, novi model nudi i novu mobilnu aplikaciju TAG Heuer, koja će vam pružiti mogućnost još veće personalizacije i uvida u vaše svakodnevne postignuće.

Kućišta promjera 45 mm, stvorena od nehrđajućeg čelika ili titana, odražavaju intrigantan dizajn, dragocjene materijale i rafinirane završne dijelove kronografa TAG Heuer, uključujući njihove tradicionalne fasetirane utore, polirane i brušene detalje, keramičke osnove, rotirajuću krunu, vijak s leđa i elegantan stražnji dio kuće. remen, s opcijama od crne gume ili čelika.

Kada je riječ o zaslonu ovog modela, kupci mogu birati između pet uvijek uključenih mehaničkih ili digitalnih lica TAG Heuera, dok se svako od njih može dodatno prilagoditi svom osobnom stilu. Inspirirani nasljeđem marki satova, njihovom stručnošću i bezvremenskim dizajnerskim kodovima, kotačići uključuju verziju s tri ruke koju smo mogli vidjeti na skeletnom brojčaniku Heuer 02, digitaliziranu opciju Carrera Heuer 01, zaslon s tekućim kristalima, jedinstvenu mrežnu neuronsku animaciju. struktura nanocjevčica poznatog karbonskog opruga marke.

TAG Heuer pažljivo je odabrao sve značajke svog novog spojenog modela, s ciljem poboljšanja svakodnevnog života osobe koja ga nosi, posebno tijekom sportskih aktivnosti. Dizajniran s intenzivnim aktivnostima na umu, model TAG Heuer Connected zaštićen je safirnom staklenom pločom, dok je njegov kućište izrađen od laganih materijala poput titana. Uz to, vodootporan je na 5 bankomata, pogodan za vodene aktivnosti male brzine i ima bateriju od 430 mAh, koja je optimizirana za uključivanje jedne sportske aktivnosti uz upotrebu GPS-a, strujanja audio zapisa i praćenja rada srca. Baterija se može napuniti u samo 90 minuta.

TAG Heuer Connected sat, najluksuzniji pametni sat na tržištu, koristi poznate vještine izrade ove marke i prenosi ih u dvadeset prvo stoljeće. Za život ispunjen aktivnošću i radnjom, ovaj pametni sat predstavlja savršenu ravnotežu pouzdanog instrumenta i izjave koja je isprepletena s nepogrešivim TAG Heuerovim identitetom.

 
Pročitaj sljedeći tekst: BREITLING SAT
 
GLAMUROZNA CHANEL KOLEKCIJA SATOVA

GLAMUROZNA CHANEL KOLEKCIJA SATOVA

Chanel predstavlja svoju novu Mademoiselle Prive Bouton liniju luksuznih satova…

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

Novi set rekorda oboren je na aukciji, kada je ultra retki Rolex Cosmograph Daytona JPS od 18-karatnog zlata, prodan po cijeni višoj od 1.5 miliona dolara, online…

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

Postoje samo dva trenutka kada se vrijeme gotovo potpuno zaustavi - kad ste u karanteni tjednima i kad vam se svaki dan čini potpuno isto...

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

Cartier je tvorac brojnih remek djela urarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

Talijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju satova ograničenog izdanja, 2020 BB Cities ...

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

Najtanji ručnonavijajući mehanički sat svijeta, prešao je veliki put od svoje konceptualne faze…

BREITLING SAT

BREITLING SAT

U svemiru Breitling marke, ono što je staro, ponovno je postalo novo ...

SAT KOJI BIRA NAJPOPULARNIJI VIZIONAR SVIJETA

SAT KOJI BIRA NAJPOPULARNIJI VIZIONAR SVIJETA

Elon Musk se rijetko kada može vidjeti sa satom na ruci, osim kada odluči da se pohvali svojim specijalnim TAG Heuer Carrera Calibre 1887 SpaceX Chronograph izdanjem…

X