Satovi

RESTILIZIRANI CARRERA LADY SAT PREDSTAVLJA TAG HEUER

Profinjeni i ženstveni satovi Carrera Lady ohrabreni su elegantnim dizajnom, ostajući vjerni odvažnoj osobnosti Carrera linije i njihovom kultnom nasljeđu.

Elegantan i izdržljiv, Carrera Lady sat ima novi dizajn koji unapređuje čitavu 36 mm kolekciju. Od odvažnih boja, do poboljšane čitljivosti brojčanika, restilizirani Carrera Lady satovi, dostupni su sa kvarcnim ili automatskim mehanizmom, spretno kombinirajući performanse i stil.

Svojim ženstvenim duhom i diskretnom sofisticiranošću, svaki od novih modela iz kolekcije Carrera Lady prečnika 36 mm, čini idealan asesoar za samouvjerenu, modernu i urbanu ženu. Da bi predstavili stil i karakter novih Carrera Lady satova, švicarski urarski brend je npravio seriju fotografija sa modelom, glumicom i ambasadorom brenda TAG Heuer, Cara Delevingne. Neustrašiva i ženstvena, Carina osobnost i reputacija su savršen odraz ovih suvremenih satova.

“Za mene sat nije samo modni dodatak, već nešto što odražava tko ste vi i vaš životni stil. U tom smislu, volim da moj sat bude hrabar, odvažan i uočljiv. Prvo što primjetite kada pogledate Carrera satove su dizajn, linije i elegancija, a oni opet nisu sasvim klasični. Dopadaju mi se boje, narukvica od nehrđajućeg čelika i to što ih možete nositi tokom cijelog dana uz različite odjevne kombinacije“, rekla je Cara.

Sofisticiranost u detaljima

Pogled na brojčanik otkriva rafinirane indekse i kazaljke. Brojčanik je dostupan u bijeloj sedef, ljubičastoj, plavoj, sivoj i crnoj boji i savršeno je čitljiv zahvaljujući izrazito čistom dizajnu.

Skala sekundi je utisnuta na okvir brojčanika i okružena je ili glatkom ili dijamantskom koronom. Poslednji detalj koji izdvaja nove ručne satove Carrera Lady, u odnosu na njihove prethodnike, je datumski prikaz na poziciji 3h - okvir se može pohvaliti intrigantnim trapezoidnim oblikom, za razliku od kvadratnog oblika originala.

Polirani i satinirani stil

Satovi od nehrđajućeg čelika prečnika 36 mm sada imaju zakrivljene stopice koje su pričvršćene na brušenu i poliranu narukvicu od nehrđajućeg čelika, remen od teleće kože ili remen od aligatorske kože sa satenskom završnom obradom.

 

Veličina kućišta, zajedno sa automatskim mehanizmom, čini Carrera Lady model suvremenim satom koji se izdvaja od drugih avangardnih satova švaicarskog urarstva.

Dimenzija kućišta od 36 mm je veća u odnosu na druge ženske satove koje TAG Heuer generalno proizvodi, ali je idealna kao egzemplar modela koji je istovremeno robustan i elegantan.

Ovi satovi namijenjeni elegantnim ženama dostupni su sa ljubičastim, tamnoplavim ili sivim kožnim aligatorskim remenom, dok su prošiveni remeni od teleće kože u crnoj ili plavoj boji dali ženstvenost cjelokupnom izgledu.

Modeli koje pokreće automatski mehanizam su dostupni sa aligatorskim remenom u taupe nijansi ili sa narukvicom od nehrđajućeg čelika.

TAG Heuer je odabrao ovu kolekciju kako bi predstavio svoju novu preklopivu kopču namijenjenu kožnim remenima, koja je tanja od prethodnih modela i daje cjelokupnoj estetici sata profinjen izgled.

Pozadina kućišta sa kvarcnim mehanizmom je označena logotipom i imenom kolekcije TAG Heuer, zajedno sa ukrštenim šablonom koji je omaž trkačkom nasljeđu linije Carrera. Alternativno, mehanički mehanizmi imaju safirno kućište koje pruža nesmetan pogled na automatski kalibar.

Život u brzoj traci

Kolekcija TAG Heuer Carrera je prvobitno predstavljena 1963. godine, a njene veze sa svjetom automobilskih trka i dalje pokreću liniju koja je postala jedna od najpopularnijih i najpoznatijih kolekcija brenda. Linija Carrera Lady nije drugačija - fokus, vožnja i smio stav odnose se i na avanturiste koji su u trci sa životom i na ženu koja zna šta želi postići i neće skinuti nogu s gasa dok to ne dobije. Sa ovom kolekcijom Carrera, žene mogu nositi sat koji je stvoren samo za njih, bez kompromisa u pogledu vrhunskih inovacija, zapanjujućeg dizajna i bogatog nasljeđa.

Foto TAG Heuer

 
Pročitaj sljedeći tekst: INOVATIVNI SAT ZA NEOBIČNE LJUDE
 
50-GODIŠNJICA MONACO SATA

50-GODIŠNJICA MONACO SATA

Švicarski avangardni brend je u velikom stilu otpočeo proslavu 50. godišnjice Monaco sata na Grand Prix Formule 1 u Monaku...

DJEČACI VOLE GADGETE, MUŠKARCI VOLE SATOVE

DJEČACI VOLE GADGETE, MUŠKARCI VOLE SATOVE

Klinci u današnje vrijeme klasične satove percipiraju kao asesoare koji su u prošlosti pokazivali vrijeme prije nego što su ih prešišali iPhone telefoni i pametni s

MISTIČNI SVIJET DUBINA

MISTIČNI SVIJET DUBINA

Hrleći u susret nepoznatom, uzbudljivom i tajanstvenom podvodnom svijetu, otkrivamo nov način življenja – ronjenje…

KOJI JE SAVRŠENI SAT ZA SUVREMENU ŽENU

KOJI JE SAVRŠENI SAT ZA SUVREMENU ŽENU

Žonglirajući između ručkova sa poslovnim partnerima i razvoženja djece, konstantnom provjerom mailova i poziva, odlazaka na satove joge...

INOVATIVNI SAT ZA NEOBIČNE LJUDE

INOVATIVNI SAT ZA NEOBIČNE LJUDE

Urwerk je jedan od onih inovativnih brendova, koji uvijek imaju svoj način za kreiranje, bez pokušaja imitiranja drugih sjajnih kreacija iz prošlosti…

ZANIMLJIV SAT INSPIRIRAN PRIRODOM

ZANIMLJIV SAT INSPIRIRAN PRIRODOM

Ko bi rekao da horolozi mogu da se bave i hortikulturom?

SAT KOJI KOŠTA VIŠE OD PORSCHEA

SAT KOJI KOŠTA VIŠE OD PORSCHEA

Ako želite imati svoj prilagođeni iPhone XS Max, koji je dekoriran nekim od najskupljih dostupnih materijala, sa odgovarajućim Apple Watch Series 4...

URWERK UR-105 CT MAVERICK SAT

URWERK UR-105 CT MAVERICK SAT

Novi UR-105 CT Maverick sat posljednji je dodatak Urwerk kolekciji nevjerojatnih modela…

X