Satovi

SAMO NAJBOLJI OPSTAJU

SAMO NAJBOLJI OPSTAJU
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU
SAMO NAJBOLJI OPSTAJU

Vrijeme je jedina stvar u životu, koja je sasvim nepokolebljiva...

Koliko god se tome opiremo, ono teče, uništava i krši sve pred sobom, često nas ostavljajući bez daha, teksta ili zemlje pod nogama. Nikad ne ide unatrag, ne oprašta izgubljene trenutke i propuštene šanse, ne daje nam dodatne mogućnosti da napravimo prvi dojam, nadoknadimo propušteno. Vrijeme je snažno i hrabro, krajnje nepokolebljivo i neizbježno, i možemo biti svjesni njegove snage svaki dan.

Stvari koje su jednog dana bile popularne, već sutra su zaboravljene. Trenutak u kom ste okljevali da kažete „Volim te“, prošao je i otišao. Dvadeset četiri sat, odnosno jedan dan, nerijetko nisu dovoljno vremena da učinimo sve što želimo.

Kad se posvetimo stvarima u kojima uživamo, jedan dan nam može djelovati kao sekunda, dok je situacija sasvim drugačija ako je suprotno. Svaki put sa sobom donosi određene promjene koje nam se mogu, ali ne moraju svidjeti, ali ipak, u sredini cijele ove priče postoje određene stvari koje su vječne i dugotrajne.

U modi su to klasični komadi, koji s vremenom dobivaju na vrijednosti. Savršen primjer su mala crna koktel haljina, ruž za usne savršene crvene boje ili biserna ogrlica koja se prenosi s generacije na generaciju. U svijetu automobila to su oldtimeri, vječni klasici koji su pioniri svojeg vremena, istinske inovacije i strojevi koji godinama koračaju kilometrima pri do sada neviđenim brzinama.

U svijetu izrade sata to su satovi koji obilježavaju eru ili desetljeće, ili bolje rečeno oni koji su utrli put poput istinskih ratnika svog vremena. Iako su nam danas dostupne mnoge moderne tehnologije za izradu gotovo svega što nam padne na pamet, horološke kuće koje su ostavile svoj trag na svijetu ne odstupaju od svojih isprobanih recepata.

Iz godine u godinu lansiraju nove verzije klasičnih modela, mijenjajući njihovu funkcionalnost zadržavajući oblik i estetiku. Marka TAG Heuer učinila je upravo to predstavljanjem posebnog izdanja poznatog modela Carrera.

Novi model TAG Heuer Carrera 160 godina sa ograničenim izdanjem srebrnog izdanja još jednom je obukao svoje odijelo nadahnuto 1960-ih, prekrivajući ga modernom tehnologijom i inovacijama koje su je dovele u moderno doba. Linija TAG Heuer Carrera sadrži jedan od najfiniranijih kronografa poznate marke, koji predstavlja baštinu slavnog majstora i njezin odvažni duh, koji odolijeva prolasku vremena.

Novo izdanje ovog klasičnog modela dobilo je futrolu od nehrđajućeg čelika, s dizajnerskim naglascima koji ga čine istinskim izvornikom, poput eterično uglađenog biranja i poliranih elemenata. Nepogrešivo Carrera ime i Heuer štit su ispisani na brojčaniku koji je zaštićen kupolastim safirnim kristalima, što cijeloj priči daje retro dodir, podsjećajući nas na izvorni model Heuer Carrera.

Specijalno izdanje modela TAG Heuer Carrera dobilo je bezvremenski crni kaiš od aligatora, što je svakako pridonijelo njegovom elegantnom izgledu, pogodnom za sve prigode. Osim toga, ovaj je model ograničen na 1860 komada, što je omaž godini u kojoj je osnovana marka Heuer, a koja je naglašena natpisima "One of 1860" i "Limited Edition".

Čini nam se da je odvažna, inovativna i elegantna TAG Heuer Carrera kolekcija, prvobitno namijenjena vozačima, doživjela značajnu evoluciju, ali je istovremeno zadržala svoj besprijekoran ugled, odolijevajući vremenu koje mjeri.

 
Pročitaj sljedeći tekst: PRAVO VRIJEME ZA PROMJENE
 
KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

Postoje samo dva trenutka kada se vrijeme gotovo potpuno zaustavi - kad ste u karanteni tjednima i kad vam se svaki dan čini potpuno isto...

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

Talijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju satova ograničenog izdanja, 2020 BB Cities ...

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

Najtanji ručnonavijajući mehanički sat svijeta, prešao je veliki put od svoje konceptualne faze…

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

Cartier je tvorac brojnih remek djela urarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

BREITLING SAT

BREITLING SAT

U svemiru Breitling marke, ono što je staro, ponovno je postalo novo ...

JACQUET DROZ NOVITET

JACQUET DROZ NOVITET

Brend sata Jacquet Droz predstavio je za ovu godinu novu interpretaciju svoje ljubavne leptir mašne...

PRAVO VRIJEME ZA PROMJENE

PRAVO VRIJEME ZA PROMJENE

Koliko ste puta u životu oklijevali i odustali od nečega, ili nekoga, zato što ste sebi rekli – nije pravo vrijeme za to?

NOVI CONNECTED TAG HEUERA

NOVI CONNECTED TAG HEUERA

Poznati švicarski brend kombinira eleganciju i majstorstvo s novim hi-tech opcijama koje će ponuditi prilagođeno fizičko i digitalno iskustvo....

X