Satovi

VJEČNI DIJAMANTI

Žene su fascinirane dijamantima od kad je svijeta i vijeka, i ta fascinacija nikada neće izblijedeti…

To je jedan od razloga zašto svaka žena, bez obzira kojoj klasi pripada, želi posjedovati makar jedan dijamant. Muškarci svojim šarmom mogu žene “oboriti s nogu”, ali su dijamanti ti koji ih ostavljaju bez daha.

Vjekovima su dijamanti smatrani posebnim…

Dragulji koji su ukrašavali krune kraljeva i kraljica, bili su simbol moći, prosperiteta i visokog društvenog položaja. Vjerovalo se da posjeduju magične moći. Danas ih međutim, uglavnom povezuju s ljubavlju, povjerenjem i romantikom.

Vjerojatno da je već pri samoj pomisli na dijamante svima nama u kolektivnoj svjesti usađena scena u kojoj jedna slavna glumica u filmu Gentlemen Prefer Blondes, pjeva “Diamonds are a Girl’s Best Friend.”

Zašto su dijamanti već vjekovima najbolji prijatelji?

Kada žena nosi dijamant, ona zapravo nosi vezu sa drevnom povijesti, jer dug je put od pronađenog dijamanta u rudniku, pa do njegovog vrhunskog sjaja u nekom prstenu ili ručnom satu.

Više od svega, taj dijamant na njenom prstu, na vratu ili zglobu ruke je znak da je voljena, njegovana, i dugo nakon što neka fatalna žena ode, dijamant koji je jednom nosila, zauvijek ostaje da živi. Tako je dijamant i simbolika vječnog života i besmrtnosti.

One dame koje nemaju ni jedan, neprestano žude za ovim draguljem, dok žene koje posjeduju dijamantski nakit, smišljaju neprekidno kako da svoju kolekciju uvećaju - jer nikad nije dosta!

I stvarno, nema ničeg tako očaravajućeg od žene koja nosi krhki, ali blistav dijamant na prstu, oko vrata ili sat optočen zasljepljujućim sjajem ovog dragog kamenja. Polirani dijamant pokazuje jedinstvenu igru svjetlosti, boja, sjaja, i svjetlucanja što nijedan drugi kamen ne može.

Njihova blistavost ne stari, niti umire!

I dok trendovi dolaze i prolaze, sjaj dijamanta je nešto što će zauvijek biti u modi. Dijamantski nakit sa sobom nosi i obećanje da će postati obiteljsko nasljeđe. Značaj ljubavi koju dijamanti predstavljaju i činjenica da su u dodiru sa našom kožom, znači da dijamanti prožimaju naša sjećanja i predstavljaju fizičku vezu između generacija. Dijamantski nakit povezuje vašu obiteljsku ljubavnu priču sa onom prethodnom, kao i onom koja će tek doći...

I zato „Zasijaj blistavo poput dijamanta“, ali ne bilo kog dijamanta. TAG Heuer slijedi svako pravilo postavljeno procesom Kimberley, u strogom skladu sa najvišim profesionalnim standardima. Ta posvećenost i pažnja za najsitnije detalje čini i sam TAG Heuer posebnim blagom, kada je riječ o ispitivanju i postavljanju kamena. Svi modeli nakita podvrgavaju se rigoroznim testiranjima poput uranjanja u sapunsku vodu i izlaganja ultrazvučnim valovima.

Upravo rijetkost dijamanta i njegova kombinacija 4C, čine sve dijamante jedinstvenim. Poklanjanje dijamanta voljenoj osobi može značiti da takvim poklonom govorite koliko je njegova ili njena ljepota jedinstvena i rijetka upravo poput dijamanta.

Naravno, dijamantski nakit poput TAG Heuer sata, možete pokloniti u izuzetnim prilikama poput proslave dijamantske godišnjice braka vaših roditelja - kada je sat direktna simbolika vremena koje je par proveo zajedno, i na taj način dijamant postaje simbol čvrste i sjajne veze.

Ovako vrijedan dijamantski nakit odražava radost i važnost neke proslave, pa sat ukrašen dragocjenim kamenjem jeste dobra ideja za poklon kada je u obitelji rođeno dijete ili kada neko od vaše djece upravo diplomira.

Uostalom, kada zaboravite na važan datum kakav je vaša godišnjica braka, samo vam dijamant može kupiti oproštaj, zar ne?

Naravno i sami sebe možete častiti nekim prelijepim primjerkom sata, nakon što ste unaprijeđeni, pa jednostavno poželite atraktivan i vrijedan komad nakita za sva vremena.

Bilo da kupujete dijamantski nakit za sebe ili druge, znajte da je dijamant izraz blistave, autentične, osobnosti pojedinca. Dijamant također odražava pouzdanost, unutrašnju snagu, vatru i sjaj, a savršen je poklon za jake i stabilne osobe.

U susret praznicima, na vrijeme se treba opredijeliti za savršen poklon za vašu damu. Zato, ako ste u dilemi, nećete pogriješiti sa ženstvenim TAG Heuer satom.

Ukoliko vašoj voljenoj osobi želite pokazati koliko vam je stalo i da je vaša veza neprolazna, sat sa dijamantima će biti pravi simbol vječne ljubavi…

 
Pročitaj sljedeći tekst: NIJANSE JESENI NA SATU
 
NOVO REMEK DJELO - GIRARD-PERREGAUX

NOVO REMEK DJELO - GIRARD-PERREGAUX

Tijekom prošlogodišnje izložbe SIHH, brand watch, Girard-Perregaux osvježio je svoju klasičnu i sportsku liniju Laureato...

SAT OD 75.000 DOLARA SA VANTABLACK BROJČANIKOM

SAT OD 75.000 DOLARA SA VANTABLACK BROJČANIKOM

Svijet vrhunske satne umjetnosti poznat je po eksperimentiranju s rijetkim i zanimljivim materijalima od kojih su napravljeni zaista jedinstveni satovi ...

OVAKAV POKLON ĆE PAMTITI CIJELOG ŽIVOTA

OVAKAV POKLON ĆE PAMTITI CIJELOG ŽIVOTA

U glavi vam se sigurno motaju razne ideje kada je u pitanju odabir novogodišnjeg poklona za vašu ljepšu polovicu…

SAVRŠEN POKLON ZA NJEGA

SAVRŠEN POKLON ZA NJEGA

Sezona novogodišnjeg darivanja službeno je počela!

SAT KOJI RADI NA ZRAK

SAT KOJI RADI NA ZRAK

Atmos sat Jaeger-LeCoultre brenda, jedna je od najpotcjenjenijih urarskih kreacija ikada napravljenih, uprkos činjenici da zapravo predstavlja nešto najbliže...

NIJANSE JESENI NA SATU

NIJANSE JESENI NA SATU

Lijepi dani su za nama, dani kraći, temperatura opada, što znači da nam se, pored raspoloženja, mijenja i način odjevanja…

PREDSTAVLJANJE NOVIH SATOVA TAG HEUERA

PREDSTAVLJANJE NOVIH SATOVA TAG HEUERA

Kreirani za fanove Ayrton Senne, ljubitelje Formule 1 i obožavatelja svijeta urarstva, ovi modeli ograničenog izdanja ilustriraju kontinuirano divljenje...

TAG HEUREOV NAJMODERNIJI MONACO

TAG HEUREOV NAJMODERNIJI MONACO

Tag Heuer je predstavio finalni sat u seriji od pet modela ograničenog izdanja, obilježavajući pedesetu godišnjicu Monako sata…

X