Satovi

VJEČNI DIJAMANTI

Žene su fascinirane dijamantima od kad je svijeta i vijeka, i ta fascinacija nikada neće izblijedeti…

To je jedan od razloga zašto svaka žena, bez obzira kojoj klasi pripada, želi posjedovati makar jedan dijamant. Muškarci svojim šarmom mogu žene “oboriti s nogu”, ali su dijamanti ti koji ih ostavljaju bez daha.

Vjekovima su dijamanti smatrani posebnim…

Dragulji koji su ukrašavali krune kraljeva i kraljica, bili su simbol moći, prosperiteta i visokog društvenog položaja. Vjerovalo se da posjeduju magične moći. Danas ih međutim, uglavnom povezuju s ljubavlju, povjerenjem i romantikom.

Vjerojatno da je već pri samoj pomisli na dijamante svima nama u kolektivnoj svjesti usađena scena u kojoj jedna slavna glumica u filmu Gentlemen Prefer Blondes, pjeva “Diamonds are a Girl’s Best Friend.”

Zašto su dijamanti već vjekovima najbolji prijatelji?

Kada žena nosi dijamant, ona zapravo nosi vezu sa drevnom povijesti, jer dug je put od pronađenog dijamanta u rudniku, pa do njegovog vrhunskog sjaja u nekom prstenu ili ručnom satu.

Više od svega, taj dijamant na njenom prstu, na vratu ili zglobu ruke je znak da je voljena, njegovana, i dugo nakon što neka fatalna žena ode, dijamant koji je jednom nosila, zauvijek ostaje da živi. Tako je dijamant i simbolika vječnog života i besmrtnosti.

One dame koje nemaju ni jedan, neprestano žude za ovim draguljem, dok žene koje posjeduju dijamantski nakit, smišljaju neprekidno kako da svoju kolekciju uvećaju - jer nikad nije dosta!

I stvarno, nema ničeg tako očaravajućeg od žene koja nosi krhki, ali blistav dijamant na prstu, oko vrata ili sat optočen zasljepljujućim sjajem ovog dragog kamenja. Polirani dijamant pokazuje jedinstvenu igru svjetlosti, boja, sjaja, i svjetlucanja što nijedan drugi kamen ne može.

Njihova blistavost ne stari, niti umire!

I dok trendovi dolaze i prolaze, sjaj dijamanta je nešto što će zauvijek biti u modi. Dijamantski nakit sa sobom nosi i obećanje da će postati obiteljsko nasljeđe. Značaj ljubavi koju dijamanti predstavljaju i činjenica da su u dodiru sa našom kožom, znači da dijamanti prožimaju naša sjećanja i predstavljaju fizičku vezu između generacija. Dijamantski nakit povezuje vašu obiteljsku ljubavnu priču sa onom prethodnom, kao i onom koja će tek doći...

I zato „Zasijaj blistavo poput dijamanta“, ali ne bilo kog dijamanta. TAG Heuer slijedi svako pravilo postavljeno procesom Kimberley, u strogom skladu sa najvišim profesionalnim standardima. Ta posvećenost i pažnja za najsitnije detalje čini i sam TAG Heuer posebnim blagom, kada je riječ o ispitivanju i postavljanju kamena. Svi modeli nakita podvrgavaju se rigoroznim testiranjima poput uranjanja u sapunsku vodu i izlaganja ultrazvučnim valovima.

Upravo rijetkost dijamanta i njegova kombinacija 4C, čine sve dijamante jedinstvenim. Poklanjanje dijamanta voljenoj osobi može značiti da takvim poklonom govorite koliko je njegova ili njena ljepota jedinstvena i rijetka upravo poput dijamanta.

Naravno, dijamantski nakit poput TAG Heuer sata, možete pokloniti u izuzetnim prilikama poput proslave dijamantske godišnjice braka vaših roditelja - kada je sat direktna simbolika vremena koje je par proveo zajedno, i na taj način dijamant postaje simbol čvrste i sjajne veze.

Ovako vrijedan dijamantski nakit odražava radost i važnost neke proslave, pa sat ukrašen dragocjenim kamenjem jeste dobra ideja za poklon kada je u obitelji rođeno dijete ili kada neko od vaše djece upravo diplomira.

Uostalom, kada zaboravite na važan datum kakav je vaša godišnjica braka, samo vam dijamant može kupiti oproštaj, zar ne?

Naravno i sami sebe možete častiti nekim prelijepim primjerkom sata, nakon što ste unaprijeđeni, pa jednostavno poželite atraktivan i vrijedan komad nakita za sva vremena.

Bilo da kupujete dijamantski nakit za sebe ili druge, znajte da je dijamant izraz blistave, autentične, osobnosti pojedinca. Dijamant također odražava pouzdanost, unutrašnju snagu, vatru i sjaj, a savršen je poklon za jake i stabilne osobe.

U susret praznicima, na vrijeme se treba opredijeliti za savršen poklon za vašu damu. Zato, ako ste u dilemi, nećete pogriješiti sa ženstvenim TAG Heuer satom.

Ukoliko vašoj voljenoj osobi želite pokazati koliko vam je stalo i da je vaša veza neprolazna, sat sa dijamantima će biti pravi simbol vječne ljubavi…

 
Pročitaj sljedeći tekst: NIJANSE JESENI NA SATU
 
GLAMUROZNA CHANEL KOLEKCIJA SATOVA

GLAMUROZNA CHANEL KOLEKCIJA SATOVA

Chanel predstavlja svoju novu Mademoiselle Prive Bouton liniju luksuznih satova…

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

KUPLJEN ROLEX ONLINE I OBOREN CJENOVNI REKORD

Novi set rekorda oboren je na aukciji, kada je ultra retki Rolex Cosmograph Daytona JPS od 18-karatnog zlata, prodan po cijeni višoj od 1.5 miliona dolara, online…

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

KOLEKCIJA SATOVA VACHERON CONSTANTIN

Postoje samo dva trenutka kada se vrijeme gotovo potpuno zaustavi - kad ste u karanteni tjednima i kad vam se svaki dan čini potpuno isto...

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

CARTIER KOLEKCIJA SATOVA

Cartier je tvorac brojnih remek djela urarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

BULGARI KOLEKCIJA SATOVA

Talijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju satova ograničenog izdanja, 2020 BB Cities ...

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

NAJTANJI MEHANIČKI SAT SVIJETA

Najtanji ručnonavijajući mehanički sat svijeta, prešao je veliki put od svoje konceptualne faze…

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

RAZMISLITE O AVANTURI I NE MISLITE NA VRIJEME

Moderno doba donijelo je sa sobom brojne privilegije u kojima možemo uživati ​​svaki dan, ali istodobno je gotovo potpuno poremetilo naš način života ...

BREITLING SAT

BREITLING SAT

U svemiru Breitling marke, ono što je staro, ponovno je postalo novo ...

X