Hoteli

LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT

LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT
LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT
LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT
LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT
LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT
LOŠINJ - NAJLJEPŠA UVALA ČIKAT

Uvala Čikat jedna je od najljepših i najintimnijih uvala na otoku Lošinj, koja je zbog svoje blagotvorne, mediteranske klime još 1892. godine od strane bečkog dvora proglašena za posebno klimatsko lječilište.

Kristalno čisto more u kojem živi preko 120 dupina, 2,600 sunčanih sati koji griju otok tijekom godine i mirisni zrak koji oplemenjuju esencije preko 1,100 vrsta aromatičnog i ljekovitog bilja, učinile su od Lošinja omiljeno odredište za odmor, a od Čikata idealno mjesto za bijeg i odmor od uobičajene svakodnevnice. Više od 120 godina kasnije, Lošinj gostima pruža novu dimenziju odmora u uvali Čikat.

Ovdje, u stogodišnjoj borovoj šumi, svega nekoliko koraka od mora, smjestio se Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5 zvjezdica, mjesto prozračne elegancije i sofisticiranog luksuza.  Hotel Bellevue  dizajniran je da svakim svojim kutkom ugodi i najzahtjevnijem gostu. Gostima je na raspolaganju vrhunska SPA klinika podijeljena u četiri tematske zone, kako bi se svakom gostu omogućila vrhunska udobnost, kao i potpuno uživanje u bazenima, relax zoni, prostoru rezerviranom za tretmane lica i tijela, fitness i yoga studiju, kao i predivnom SPA vrtu . Stručno medicinsko osoblje i terapeuti osmislili su niz posebnih health & beauty tretmana koji kombiniraju vrhunske kozmetičke preparate, kao i metode holističke njege, suvremene psihologije i moderne medicine koji će revitalizirati i dušu i tijelo. Vrhunski kuhari svakom će gostu priuštiti izvanredno gastronomsko iskustvo pripremom specijaliteta od mesa i morskih plodova po tradicionalnoj lokalnoj recepturi, s primjesama modernih tendencija u svjetskom kulinarstvu.

Uz hotel Bellevue, u gustoj šumi alepskog bora, neposredno uz more nalazi se i  vila Hortensia , stara austrougarska vila koja, nakon detaljne obnove i stjecanja kategorizacije od 5 zvjezdica, svoja vrata prvim gostima otvora u lipnju 2015. godine. Vila Hortensia je mjesto gdje je tradicionalna arhitektura osvježena dodirom modernog stila, dizajnerskim namještajem i pomno izabranim detaljima, pa time čini najbolji izbor za goste koji traže idiličnu atmosferu za intimno opuštanje i besprijekornu uslugu tijekom cijele godine. Sa uslugama poput privatnog konsijerža, kuhara i batlera, kao i privatne plaže, Hortensia postavlja sasvim novu dimenziju luksuznog odmora.

Luksuzna Alhambra , sofisticirani boutique hotel s pet zvjezdica i član prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World, svoja vrata gostima će otvoriti početkom srpnja ove godine. Alhambra s vilom Augusta čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom. Za potpuno opuštanje, gostima je na raspolaganju posebno uređena plaža koja pruža savršeno okruženje za trenutke opuštanja uz more, pod toplim zrakama sunca, od ranog proljeća, pa sve do kasne jeseni. Pored svega, gastronomska ponuda sačinjena je isključivo od odabranih specijaliteta i pomno birane liste najboljih pića, dok će nesvakidašnjem iskustvu doprinijeti i dodatne usluge, poput wellnessa u sobi.

Villa Hortensia i boutique hotel Alhambra s vilom Augustom svojom će specifičnom i individualnom uslugom zadovoljiti goste istančanog ukusa, koji cijene privatnost i mir.

Podarite sebi luksuzan odmor na Lošinju!

 
Pročitaj sljedeći tekst: TAJLAND - NOVO ŠIK ODMARALIŠTE
 
OMEGA KOLEKCIJA NAOČALA

OMEGA KOLEKCIJA NAOČALA

Ako volite sofisticirane stvari koje odišu vrhunskom kvalitetom, sigurni smo da ćete biti oduševljeni novom kolekcijom naočala Omega ...

GRAND PARK HOTEL U ROVINJU

GRAND PARK HOTEL U ROVINJU

Grand Park Hotel u Rovinju, u Hrvatskoj, dekoriran je serijom zelenih terasa, koje se spuštaju prema Jadranskom moru…

JAPANSKI NAČIN LUKSUZA I SPOKOJA

JAPANSKI NAČIN LUKSUZA I SPOKOJA

Aman je ime koje je sinonim za mir, spokoj i holisitčki wellness…

HVAR DOBIVA PRVI LUKSUZNI HOTEL

HVAR DOBIVA PRVI LUKSUZNI HOTEL

Otvoren u rujnu, priobalni Palace Elisabeth u potpunosti je transformiran u odnosu na svoju prethodnu verziju sa tri zvijezdice…

HOMOKI LODGE - U ZAGRLJAJU SA PRIRODOM

HOMOKI LODGE - U ZAGRLJAJU SA PRIRODOM

Ukoliko ste ljubitelj uživanja u prirodi i prezirete grandiozne hotelske komplekse, onda je glamping u Homoki Lodge resortu u Mađarskoj, kao stvoren za vas.

ODMARALIŠTE KOJE ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA

ODMARALIŠTE KOJE ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA

Da li ste već isplanirali svoj odmor za ovu godinu?

NOVI MANDARIN ORIENTAL HOTEL NA JEZERU KOMO

NOVI MANDARIN ORIENTAL HOTEL NA JEZERU KOMO

Ulaz u Mandarin Oriental Lago di Como hotel isti je kao što je bio u godinama kada je mjesto bilo poznato kao CastaDiva...

NEW YORK - GAME OF THRONES APARTMAN

NEW YORK - GAME OF THRONES APARTMAN

Igru Prijestola možete gledati iz bilo kojeg dijela svijeta, ali legendarni završetak priče poput ove, definitivno zaslužuje impresivni ambijent, zar ne?

X