KATA ROCKS SUPERYACHT RENDEZVOUS - CRÈME DE LA CRÈME ZA LJUBITELJE NAUTIKE

Ukoliko volite, posjedujete ili se bavite izgradnjom luksuznih motornih super jahti ili jedrilica dužih od 24 metara, onda ne smijete propustiti jedinstveni događaj koji okuplja najprestižnija imena ovog svijeta - Kata Rocks SuperYacht rendezvous (KRSR) by Infinity Luxury, koji se održava na Puketu na Tajlandu od 8-10 prosinca…

Otisnite se na jedno luksuzno putovanje koje je danas sinonim za prestiž i vrhunsko uživanje. Kata Rocks SuperYacht rendezvous by Infinity Luxury, je vodeći internacionalni jahting događaj u Aziji, koji mora biti obilježen u kalendarima onih koji vole plovidbu, jahte i jedrilice ili se bave proizvodnjom istih.

Održan prvi put 2016. godine, ovaj jedinstveni događaj koji na jednom mjestu okuplja najveća imena iz svijeta super jahti. Savršena je prilika za sve vlasnike jahti i proizvođače, kao i nautičke entuzijaste, da se susretnu sa istomišljenicima, ljubiteljima prestižnog sporta, luksuza, kao i luksuznih putovanja na jednom od najljepših mjesta na svijetu – Tajlandu, tačnije na Phuketu na obali Andamanskog mora.

Mogućnosti ovog dijela Pacifika su nepregledne i nedovoljno istražene, i upravo iz tih razloga se organizatori događaja Kata Rocks SuperYacht rendezvous trude promijeniti status regije i kreirati hot-spot jahting destinaciju.

Kata Rocks SuperYacht rendezvous okuplja privilegirane osobe, koje zajedno uživaju u spektakularnom okruženju svijeta jahti i uzbuđenja koje krstarenje luksuznim plovilima nosi. Događaj je namijenjen predstavljanju jahting giganata dužih od 24 metara koje se predstavljaju na fantastičnoj lokaciji. Sa odabrane liste pozivaju se gosti koji su već postojeći vlasnici vila Kata Rocks resorta, vlasnici superjahti, industrijski profesionalci iz svijeta brodogradnje i ljudi iz medija. Glamurozni kokteli, luksuzne večernje zabave, i sve to u društvu odabranih gostiju kojima su zajedničke imenice bogatsvo, stil, prestiž i društveni status.

Događaj je pod pokroviteljstvom Infinite Luxury koji je dizajnirao Kata Rocks luksuzni resort gdje se ovaj događaj i odvija, smještenog u rajskom okruženju omeđeno sa dvije plaže - Kata i Kata Noi. Kata Rocks koji je ušuškan u netaknutoj prirodi, savršena je kombinacija resorta i privatnih vila. Ono što je posebno atraktivno u ovoj priči svakako je i izgled resorta, čiji je arhitektonski dizajn inspiriran izgledom superjahti.

Ovaj događaj je fantastično ispraćen od strane medija kojima se pruža idealna prilika da svijetu prenesu novitete najboljih brendova iz svijeta nautike i brodogradnje. Mnogobrojni mediji izvijestili su o raskošnom prošlogodišnjem izdanju zahvaljujući kojem je resort Kata Rocks Phuket postao destinacija ispisana velikim slovima na mapi tražitelja za luksuznim putovanjima i destinacijama. Direktor marketinga Infinity Luxury ističe da se “ove godine očekuje još veći interes medija koji će svijetu prenijeti najnovije trendove iz oblasti super jahting industrije”.

Kuriozitet predstojećeg KRSR je povratak njemačkog brenda Feadship koji se bavi izgradnjom jahti od 1849. godine, a na ovom izdanju naći će se u ulozi ko-sponzora na ekskluzivnoj večeri koja se organizira za sudionike. Inače, kompanija Feadship je lider na polju izrade super jahti po narudžbini, naročito kada su u pitanju neprevaziđeni dizajn, inženjerstvo i konstrukcija. Benetti, talijanski brend koji se bavi izradom luksuznih motornih jahti sa tradicijom dugom 144 godine, sudionik je predstojećeg KRSR i upriličit će specijalnu večeru - Benetti and Vista Jet Owner’s. Na spomen ovog imena poznavatelji luksuznih super jahti reći će vam da je Benetti sinonim za najfiniju izradu i rafinirani talijanski dizajn.

Program predstojećeg Kata Rocks SuperYacht rendezvous donosi mnoga imena poput: Burgess, Azimut Yachts, Camper & Nicholsons Hemisphere Monaco, Northrop and Johnson, Bristol Charter, Benetti, Princess Yachts, 77 Design, Lee Marine, Sea-Doo, Seal Superyachts, Boat in The Bay, i The Surin Phuket koji će poput prošle godine organizirati roštilj na plaži.


Prvog dana događaja, industrijalci, mediji i odabrani gosti bit će pozvani na palube mnogobrojnih jahti, kako bi doživjeli jedinstveni osjećaj trke u okviru Phuket Cup Regatta, Superyacht Experience Day događaja. U periodu od 18 do 22h, prvog dana je predviđen prijem kojim će svečano biti otvoren ovaj jedinstveni događaj, a koji će se održati na najvećoj superjahti, čije će ime tek biti objavljeno.

Drugog dana, gosti će imati priliku uživanja u dekadentnom branču na jednoj od najboljih sakrvenih lokacija Phuketa, Pansea plaži, u suradnji sa The Surin Puket. Pored Vodka & Caviar Tasting u okviru Vinskog podruma Kata Rocks resorta, bit će organiziran i Big Boys Toys događaj, tijekom kojeg vječiti “dječaci” imaju mogućnost isprobavanja nekih od najnovijih igračaka iz svijeta jet ski skutera prezentiranih od strane  Sea-Doo kompanije, koja se bavi proizvodnjom super modernih skutera za vodu i svih neophodnih asesoara za ovaj uzbudljivi sport.

Još jedan događaj koji će biti upriličen za crème de la crème ljubitelja nautike i vlasnike skupocjenih jahting kompanija jeste Feadship Owner’s Dinner, večera u okviru najluksuznije penthaus vile u Kata Rocks resortu, Four Bedroom Sky Pool Villa. Uživajući u ekskluzivnoj večeri, odabrani gosti moći će promatrati nepregledni božanstveni horizont sa spektakularnih terasa koje karakteriziraju svaku vilu ovog odmarališta. 

Ukoliko ste zainteresirani da o ovom događaju saznate više, pogledajte video snimak sa prošlogodišnjeg Kata Rocks SuperYacht rendezvous, a malo je reći da je on ispunjen jedinstvenim aktivnostima i glamuroznim tulumima u luksuznom okruženju - ovo je iskustvo koje se pamti cijeli život!

Šta drugo poželjeti sudionicima i posjetiteljima ovog luksuznog lifestyle događaja nego “Dobar vjetar, mirno more, puna jedra i mnogo zabave”.

Više informacija o samom događaju, kao i cjelokupan program možete pronaći na www.katarockssuperyachtrendezvous.com Zahtjev za sudjelovanje možete poslati na email info@infiniteluxury.com

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem izdanju