NAJELEGANTNIJA VILA BRITANSKOG BEVERLY HILLSA

Još od početka 20.vIJeka, šumoviti deo St. George’s Hill zapadno od Londona bio je diskretni raj superbogatih i slavnih ljudi…

Ovdje su živjeli brojni utjecajni ljudi poput John Lennon i Ringo Starr, Elton John, Tom Jones, Kate Winslet i Jenson Button, uz brojne svjetske vođe, političare i diplomate. Smješteni u zatvorenoj enklavi, s ogromnim vilama koje koštaju i do 20 milijuna dolara, ovaj se dio Velike Britanije često naziva engleski Beverly Hills.

Najnoviji dodatak ovoj enklavi jedna je od najvećih i najskupljih vila do danas. Kuća Grosvenor, koja je prikladno nazvana po ikoničnom hotelu s pet zvjezdica, a prostire se na površini od 1.430 četvornih metara, ima gruzijski stil i nalazi se na tržištu po cijeni od 18 milijuna dolara.

Njegova ogromna razina pod zemljom, površine gotovo šest četvornih metara, velika je kao dva teniska terena, a zamišljena je kao "kompleks za opuštanje i uživanje". Ovdje se nalaze spa, teretana, bazen, jacuzzi, sauna, soba za masažu i još mnogo toga.

Zaobljeni prostor bara naglašen je polukružnim vinskim podrumom, dok se vrata u blizini bazena otvaraju na veličanstvenu terasu, idealnu za organiziranje zabava. Na ovom katu se također nalaze privatni kino, kuhinja, stan za osoblje i garaža s dovoljno mjesta za pet automobila.

Na prvom katu vile nalazi se elegantna soba s vratima koja vode u dvorište, dok se u njoj nalaze i elegantna blagovaonica, kućni ured ispunjen prirodnim svjetlom i obližnja knjižnica. Obiteljska soba povezana je s elegantnom kuhinjom, dok se u daljini nalazi veća kuhinja idealna za ugostiteljstvo.

Ukraseno stubište od lijevanog željeza vodi vas na nivo sa spavaćim sobama i velikim majstorskim apartmanom koji sadrži ogromne ugradbene ormare i naravno, svoju privatnu kupaonicu.

Nedaleko od ove vile nalazi se poznati golf klub koji je namijenjen samo članovima, zajedno s teniskim centrom i svim ostalim sadržajima.