SLAVINA LAMBORGHINI

Tonino Lamborghini brend dodao je novu kolekciju stilskih slavina svojoj Lamborghini Home liniji…

Najnovija kolekcija inspirirana je modernim i inovativnim stilom, dok se komad koji se ističe u cijeloj priči zove Monza. Ova slavina, koja nosi očit potpis Raging Bull-a, mala je skulptura s jakim tijelom prekrivenim PVD završetkom. Izljev i ručica ove slavine izrađeni su od ugljika, što je čini savršenim originalnim dizajnerskim komadom za moderne kupaonice.

Proizvedena u suradnji s Paini Spa, vodećom tvrtkom u talijanskom sektoru slavina, ova je novost dobila originalne ukrasne elemente interijera, uz jedinstveni oblik i autentičan dizajn, koji doprinose snažnom karakteru.

Ono što je još zanimljivije jest činjenica da je i ova slavina, poput ostalih iz ove kolekcije, dobila ime po popularnim pjesmama Formule 1. Prvi modeli slavina bit će predstavljeni na Međunarodnoj izložbi keramičkih pločica i kupaonske opreme.

Nakon toga će nastupiti širom svijeta, a očekuje se da će biti predstavljeni u svim hotelima s pet zvjezdica Tonino Lamborghini, kao i u komercijalnim i rezidencijalnim projektima planiranim za kinesko tržište i tržište Ujedinjenih Arapskih Emirata.